mamaluieric

Locatie: germaniaCopii Eric: 20 ani, 11 luni Hanna: 17 ani, 7 luni
|
21.10.2006 1:22 relatia tata - fiu |
|
| |
|
as vrea sa aud pareri mai ales la 5 ani ale copilului.
la noi se tot cearta. raul zice ca e ok, nu vede nimic rau in asta, de fapt se inteleg bine. eric cam la fel. mie nu-mi place situ asta. cat mai du-rea-za??
|
sus |
 |
|
mikimihaescu

Locatie: BucurestiCopii Luca Vlad: 20 ani, 5 luni Andrei Tudor: 25 ani, 9 luni
|
21.10.2006 7:42 |
|
| |
|
La noi cand usna la usa cu un cod anume (numai de tati folosit), sar amandoi baietii la usa si incep sa-i turuie tot ce au facut. Uimitor, de cele mai multe ori (sunt si exceptii, bineinteles) ii asculta cu rabdare si apoi stau impreuna la masa, numai tati si baietii, ca eu mananc mai devreme, nu pot asa tarziu (din motive de regim ). Au subiectele lor, de baieti, legate de calculator, de sporturi, etc. Am realizat ca au mare nevoie de tata de la varste fragede, si imi place ca ii respecta autoritatea, fara sa fie nevoie sa tipe la ei (cum fac eu uneori cand numai stiu ce sa fac cu ei).
Deci concluzia: la noi certurile sunt intre mine si copii ,mai degraba decat intre ei si tati. No, poate sunt eu mai colerica si tati mai calm.
|
sus |
 |
|
CHRISSDY

Locatie: Locul dintre lumina si sperantaCopii Di: 23 ani, 7 luni
|
21.10.2006 2:29 |
|
| |
|
La noi situatia e mai diferita nitel dar tot pe acolo bate, cat fu mandra mica erau in "Razboiul stelelor" ,, numai ma-sa ii calma, daca ramaneau singuri se canta "Traviata" pe cat mai multe voci, mai ales iesitul in parc sau la cumparaturi era un chin pentru taica-su mereu zicea:" Uita-te la ea e inamicul meu numarul unul ,cum dispari cum incepe ofensiva!!!"
Eu mereu ii cicaleam ca tb sa-si schimbe atitudinea, sa coboare la nivelul ochilor ei ,sa vorbeasca ferm fara scandal si sa nu cedeze la tot felul de terpituri ,eventual sa o imite cand sare calul , dar na om incapatanat ce sa-i fac,a suportat consecintzele.
Eu una, urla ea, urlam si eu pe langa ca o maimutza , oriunde o apuca in magazin , bus, etc, se prostea ca sa se tavaleasca pe jos si altele si eu la fel si o apuca rusinea pe domnisorica, ba ma si certa cu :"Nu mosul(nu-i frumos), mami!Stop it!" si gata se termina showul, cred ca tehnica asta de soc a fost cea mai sensibila pentru ea.
Bun, acum il invarte pe deget, ff rar se enerveaza pe ea si ii mai aplica cate o corectie, dar tot ma-sa e stalpul, daca ii citeste lui tati domnul adoarme instant,asa ca va puteti imagina...relatia super dintre fiica si tatic , fii-mea prezida .
|
sus |
 |
|