Copii Alexander: 18 ani, 6 luni Verena: 16 ani, 4 luni Daniela: 12 ani, 8 luni
11.01.2005 3:19
[quote="iulia-ratiu"]Noi avem o bona extraordinara care sta cu bb de la 7:30 la 15, il duce la plimbare, face ordine, spala, calca, sta noaptea cu amandoi copiii daca noi ne nimerim de garda in aceeasi zi sau mergem la vreun chef, toate astea pt 1.500.000. Asa-i ca-s norocoasa? Am incredere foarte mare in ea si copiii o iubesc la nebunie[/quote]
Eu zic ca-i dati prea putin si s-ar putea sa devina nemultumita si sa-si caute in alta parte de lucru.
Si eu cred ca e putin 1500000,dar cine stie...poate ca bona e mltumita.
Pt. mine este foarte,foarte important ca si femeia sa fie multumita atata timp cat eu sunt.Pt. asta am si deschis subiectul...sa aflu "preturi"
Dragele mele sunteti fericite !!
In Brasov, 8 ore fara menaj si cu ochii la ceas daca intarzii 10 minute se platesc cu 3.500.000 lei si esti fericita cand o gasesti.
Cami ce sa zic, stiu ca e putin dar ea a stabilit pretul. Ea e foarte atasata de noi ca a stat si cu Alex cand era mic. Daca ea a zis ca vrea atat doar nu eram nebuna sa-i zic eu ca-i dau mai mult. Normal ca-i mai dau cate o cafea, parfum, ciocolata cam 1 data/luna. Am uitat sa va zic ca-i croitoreasa si daca am ceva de scurtat, stramtat, tivit nu-mi ia bani. Nu eu am pus-o sa faca ceva prin casa dar zice ca se plictiseste cand doarme Mihai. In fine, cel mai important e ca ii iubeste pe baieti foarte mult si ii ingrijeste foarte bine. Alex ii zice cateodata buni
---------- iulia-ratiu a scris: Cami ce sa zic, stiu ca e putin dar ea a stabilit pretul. Ea e foarte atasata de noi ca a stat si cu Alex cand era mic. Daca ea a zis ca vrea atat doar nu eram nebuna sa-i zic eu ca-i dau mai mult. Normal ca-i mai dau cate o cafea, parfum, ciocolata cam 1 data/luna. Am uitat sa va zic ca-i croitoreasa si daca am ceva de scurtat, stramtat, tivit nu-mi ia bani. Nu eu am pus-o sa faca ceva prin casa dar zice ca se plictiseste cand doarme Mihai. In fine, cel mai important e ca ii iubeste pe baieti foarte mult si ii ingrijeste foarte bine. Alex ii zice cateodata buni ----------
Iulia, are familie bona...adica lociueste la voi tot timpul? Daca da, locuieste la voi permanent, o inteleg perfect...de ce ar avea nevoie de mai multi bani...??
Buna fetelor! Hop si eu ca abia acum am citit ce ati scris si nu m-am putut abtine. Pai sunteti niste fericite! Sincer, eu nu numai ca nu am auzit asa preturi in Bucuresti, dar sunt departe. Aici gasesti rar sub 4 milioane la program de 8 ore, si atunci zici ca l-ai apucat pe Dumnezeu de un picior. Acum e adevarat ca salariile cred ca difera destul de mult in Bucuresti fata de restul oraselor...
Si eu am o super bona. O platesc cu 5 milioane dar are grija de amandoi copii, sta 10-11 ore pe zi , inclusiv sambata (cand sta doar pana pe la 4), face si menaj (are un stol de pasari legat de curatenie ), ieri mi-a gatit sarmale(eu nu prea is cu impaturitul sarmalelor, ea le-a facut intr-o ora)... si suntem foarte multumiti de ea.
Are un baiat mare, dar cred ca am devenit a doua ei familie. Pe mine nu ma deranjeaza...
Plus ca suntem pe aceeasi lungime de unda... .