Copii Ana Iarina: 15 ani, 8 luni Alina Miruna: 13 ani, 1 luna
07.12.2006 9:28sange din nasuc
Azi de dimineata am incercat sa-i curat nasucul Iarinei. Am pus ser si in momemtul in care am activat batista beblusului a iesit secretie cu sange . Oare ce sa fie?
nuti face vprobleme, noi frecvent patim asa.am fost la orl si a spus ca are o bubita in nas de la aerul inchis din camera.face cojite care se desprind si acolo face bubita.am facut si o serie de analize pt ca la noi a curs si de la frecat nasucul, si de la o cazatura in nas.
adnas, si eu am patit asa cand era vovolica mica. era racita cobza, si facuse muci din aia "elastici" (cleiosi). i-am pus ser fiziologic, am tras cu pompita, si i-a dat sangele. am tras insa prea tare, si mucutii aia au venit probabil de prin sinusuri, si cum nasul e f. vascularizat, si pielea bebeilor e subtire si fina, probabil s-a spart vreun vas de sange. trebuie avuta grija la aspirarea cu pompita... eu incercat la mine, sa vad ce simte vovolica cand ii curat nasul..e groaznic. zici ca-ti ies creierii pe nas. bleah. noroc c-a invatat de curand sa si-l sufle, si am scapat de pompita.