fetelor am si eu o intrebare?
e adevarat, din experienta voastra, ca daca ii dai ceiut cu biberonul refuza sanul?
si vreau sa va mai intreb daca aceeasi chestie e valabila in cazul suzetei?
Eu i-am dai fetitei mele din spital laptic cu biberonul pt ca nu aveam lapte destul! Dar intai o puneam la san iar apoi ii dadeam biberonul! Iar apoi ii dadeam si ceai cu biberonul si apoi pe la 1 luna i-am dat si suzeta dar niciodata nu mi-a refuzat sanul!
Depinde de la copil la copil!
Si mie mi-a fost teama sa ii dau biberonul cu ceai sa nu cumva sa refuze sanul. Dar nu au fost probleme.
Cand ii este foame isi suge pumnuletul. Dupa ce papa uita de el. Sa nu devina un obicei suptul degetelului, i-am dat suzeta, dar a refuzat-o.
Nu prea eram de acord nici cu suzeta, asa ca m-am bucurat mult ca nu a vrut-o.
El isi suge pumnuletul doar ca sa imi spuna ca ii este fomic si atat.
Copii bianca maria: 16 ani, 10 luni am nascut deja!
10.08.2005 9:05
am incercat "marea cu degetul" si i-am dat ceiut cu biberonul.
nu prea bea, foarte rar, dar asta din cate am inteles, e din cauza ca sanul ii tine si de foame si de sete.
din cate am observat, din ceea ce ati scris voi si din ceea ce am mai vb si eu cu alte mamici, pericolul sa refuze sanul ar fi in primele zile.
va multumesc pt raspunsuri.
Copii Mariuk: 17 ani, 2 luni VladOne: 14 ani, 2 luni am nascut deja!
11.08.2005 5:37
Eu am inceput sa-i dau cu bibe de pe la 3 luni jumatate sa vad daca accepta bibe, caci incepeam serviciul. Mariuk mananca si acuum exclusiv lapte de mami, asa ca atunci cand sunt acasa papa tzatzi, iar cand sunt la serv papa bibe cu acelasi laptic. Nu am observat sa prefere unul sau altul