nu stiu cum esti tu din fire, dar trebuie sa fi foarte relaxata, sa nu fi stresata, si cat mai multa iubire (ca sa zic asa...).Mie mi-a dat dr. inainte de a ramane insarcinata vit.A si acid folic, imi spunea ca vit.A ajuta la mucoasa..... nu mai stiu explicatiile lui....dar ideea e ca te ajuta intr-o oarecare masura sa ramai.Multa succes si sa auzim cat mai repede ceva de bine.
---------- elisadorina a scris: in 2 oct trebuia sa imi vina menstratia dar nimik ....mi am facut un test azi dar nu la prima urina si a iesit negativ...sanii ma dor...oare sa fiu insarcinata si inca sa nu iese la test? va rog da ti un raspuns ca de cateva luni sunt tot dezamagita ...msms ----------
---------- 0911 a scris: din cate stiu testul se face dupa vreo 7 zile ca sa fie concludent, iar urina o pti lua la orice ora din zi.Daca nu mai ai rabdare fa-ti o analiza de sange si vei vedea daca e sarcina sau nu. ----------
Buna Elisadorina, daca vrei poti sa incerci tinctura de Branca Ursului...e super buna, cel putin la mine a functionat din prima luna.
Tinctura o cumperi de la plafar, magazin de plante, tratamentul il urmezi si tu si partenerul cate o lingurita de tinctura amestecat in 100 ml apa de 3 o pe zi de preferinta de stomacul gol.Tratamentul il incepi din prima zi de menstruatie,si-l tii 14 zile...adica 2 saptamani.Tu te opresti de luat dupa 2 saptamani partenerul in schimb continua sa ia toata luan...defatp pana nu reusiti.
Te avertizezi k gustul nu e deloc placut ....dar merita.
La noi a functionat din prima luna...am luat numai alea 2 saptamani si dupa aia me-a iesit testu pozitiv
Si normal...fara stres dragoste o data la 2-3 zile .
Multa bafta si succes.