adanita

Locatie: bucuresti, nascuta in ploiestiCopii Delia Stefania: 16 ani, 10 luni
|
17.02.2006 8:57 |
|
| |
|
---------- ruxipops a scris: mai rau e ca si bb e deranjat de noi , nu numai noi de el ! ----------
asta este ideea. delia ne-a expulzat pe noi din camera (de indata ce s-a putut), nu noi pe ea
cat despre suzeta, cum spunea si irinuca, nu cred ca-i o idee buna. mi se pare mare pacat sa-i oferi la pui inca ceva de care sa se dezvete greu.
|
sus |
 |
|
IrinucaR

Locatie: BucurestiCopii Andrei Ciprian, zis Ziggy: 16 ani, 6 luni Paul Ravan, zis Pika: 14 ani, 2 luni
|
17.02.2006 11:45 |
|
| |
|
Noi nu suntem deacord cu nimic ce ii strica linistea noptii: acuma ca doarme neintrerupt (ma rog cu mici exceptii de plansete) - nu intram sub nici o forma la el: nu! suzi, nu! ceai noaptea, nu! schimbat pampers (oricum noaptea nu face decat pisu),,, nimica, nimica... 
|
sus |
 |
|
alexuca

Locatie: ConstantaCopii Mihaita: 16 ani, 4 luni Alexandra: 12 ani, 3 luni
|
18.02.2006 4:36 |
|
| |
|
Incep si eu sa ma gandesc serios sa il las singurel de la 1 luna...dar am temeri...oricum incercam sa vedem...al meu bebic se mai trezeste o data noaptea sa pape...dar de ex. azi noapte nu a mai vrut sa adorme..s-a trezit pe la 4 si gata somn... ...vom mai vedea...ca mai avem un pic pana la o luna...
|
sus |
 |
|
adanita

Locatie: bucuresti, nascuta in ploiestiCopii Delia Stefania: 16 ani, 10 luni
|
18.02.2006 6:27 |
|
| |
|
fericito...
pai delia s-a trezit in primele doua luni din ora jumate in ora jumate sa pape. si papa cate o ora. si dupa asta nici nu mai avea chef de nani.
pai esti o norocoasa...
sa ma vezi ziua ce fantoma eram pe strazi cu caruciorul. nu reuseam sa dorm dar dormea ea si tot era mai bine un pic.
cat despre temeri, cred ca si eu am dormit cateva nopti mai cu grija, am lasat usile deschise, am pandit...pana la urma ne-am linistit.
chiar ma intreb daca la urmatorul voi avea curaj sa-l las singur de la inceput sau, in orice caz, mai devreme.
|
sus |
 |
|
doruta

Locatie: cluj-napocaCopii Vlad Gabriel: 17 ani, 10 luni Cezar Stefan: 11 ani, 3 luni
|
20.02.2006 2:05 |
|
| |
|
Si noi l-am lasat singurel in camera de pe la 2 -3 luni , intai avea o luminita , dar am vazut ca nu sunt probleme , n-am mai folosit-o.
|
sus |
 |
|
alexuca

Locatie: ConstantaCopii Mihaita: 16 ani, 4 luni Alexandra: 12 ani, 3 luni
|
25.02.2006 10:05 |
|
| |
|
Fetelor l-am lasat singurel in camera si totul este ok...oricum multumesc pt raspunsuri...mi-au fost de mare ajutor, nu stiu daca aveam curaj dar cand am vazut ca mai sunt si alte mamici care au facut asa... ...sunt asa de bucuroasa...parca ne odihnim si noi si el mult mai bine...asa ca cine are loc si curaj totul este mai mult decat ok!
|
sus |
 |
|