· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
solarul  |
amalutza

Locatie: berceni,BUCURESTICopii NEDELCU AMALIA: 15 ani, 5 luni
|
09.03.2007 9:16 solarul |
|
| |
|
buna fetelor.am si eu o intrebare: pentru prima sedinta cate minute e indicat la solar? stiti un salon bun unde as putea sa ma duc in bucuresti? mi e cam frica de solar da vreau pana in aprilie sa am un bronz de invidiat multumesc
|
sus |
 |
|
|
abramburica

Locatie: BucurestiCopii THAISA DANA TEODORA : 17 ani, 5 luni MARIUS DANIEL LAURENTIU ANDREI: 12 ani, 6 luni
|
09.03.2007 9:28 |
|
| |
|
Iar lasi mama copilul si te duci la distractii? ..Sicer eu nu stiu si nici nu m-as duce ca am auzit cazuri cand au cazut capacele pe ele, mai bine de dai cu o lotiune ceva, crema...
|
sus |
 |
|
amalutza

|
09.03.2007 9:31 |
|
| |
|
pai si mie mie frica..........poate ma carbonizez da se apropie vara si sunt ca branza nu ma mai duc nicaieri........pana luna care vine nu am fost niciodata la solar da am vazut o prietena dea mea dupa 5 sedinte,arata bestial
|
sus |
 |
|
abramburica

Locatie: BucurestiCopii THAISA DANA TEODORA : 17 ani, 5 luni MARIUS DANIEL LAURENTIU ANDREI: 12 ani, 6 luni
|
09.03.2007 9:45 |
|
| |
|
Atunci intreaba prietena... 
|
sus |
 |
|
amalutza

|
09.03.2007 9:50 |
|
| |
|
ea mi a spus ca sta cate 12 miunute.......da io cred ca e prea mult ptr mine.
|
sus |
 |
|
|
gina_pirvan

|
10.03.2007 8:55 |
|
| |
|
abramburica,esti mortala ...amalutza,la solar se sta putin la prima sedinta,cateva minute,apoi in timp cresti. timpul..dar acolo sunt persoane care stiu cat timp trebuie sa aloci unei sedinte..daca ele iti spun un minut,atat stai...mai ales ca nu ai un ten mai creol...cum ai spus esti alba ca branza ...sper sa arati traznet pana in aprilie...dar lasa discotecile... ...am glumit...te pup!
|
sus |
 |
|
ICEMOON

Copii Atomicul: 16 ani, 2 luni Zuza: 12 ani, 9 luni
|
10.03.2007 8:58 |
|
| |
|
Amalutza depinde foarte mult de tipul cabinei, cat e de moderna.
Eu in tara cand mergeam alegeam cabina verticala, la inceput sunt indicate 6 min abia dupa vreo 3 sedinte maresti timpul. La salon au ei un ulei special pe care poti sa-l cumperi!
Colorare sanatoasa!
|
sus |
 |
|
amalutza

|
10.03.2007 6:51 |
|
| |
|
cineva mi aspus ca e daunator,cica provoaca cancer de piele.e adevarat?
|
sus |
 |
|
diodora

Copii MIRIAM LUANA: 15 ani, 11 luni
|
|
Romelia

|
10.03.2007 7:41 |
|
| |
|
am obinuit si eu sa ma bronzez in liceu si intr-adevar ma simteam mult mai bine, intre timp am devenit mai paranoica si am cam renuntat
in alta ordine de idei, stiu persoana care au cam buzat de el, adica vroiau sa fie in permanenta bronzatesi cand au vrut sa le lase, tare urat s-a dus bronzul, pete urate care au trecut in luni bune, acum probabil ca aveau o anumita sensibilitate si daca ar fi procedat la fel si cu razele naturale ar fi patit-o, ptr ca stiu ca cele din solarii sunt selectate... acum primul aspect care ma intereseaza pe mine e faptul ca bronzatul imbatraneste cel mai repede pielea, pe moment arata f bine dar in cativa ani s-ar putea sa regreti, al doilea aspect e calitatea solarului, e f important si sa folosesti protectie-ochelari ptr ochi
si ca in orice lucru nu uita de moderatie
|
sus |
 |
|
arrabela

|
12.03.2007 12:27 |
|
| |
|
acum depinde si unde stai, bannuesc ca vrei sa mergi undeva mai aproape de casa. si eu am mers o singura data anul trecut si mi-am luat un abonament de 60 de min la care aveai cadou 10 min in plus, mi-a convenit pt ca puteam merge oricand vroiam eu si da, la inceput am stat cateva minute si am crescut treptat. Eu am un ten mai dificil, nici dupa acest abon nu se vedea f bine bronzul, cu toate ca mergeam de 2 ori pe saptamana, mai mult nici nu e recomandat. si am avut si crema pt accelerarea bronzului. eu zic ca nu moare nimeni daca iti pregatesti un pic pielea inainte de vara, cand te vei expune la soare.
|
sus |
 |
|
vyronis

|
|
vyronis

|
|
vyronis

|