Odata cu incalzirea vremii ne-am pricopsit si cu insectele astea nesuferite numite purici Cum gaseam unul ma apucam de curatenie generala cu scos covoare si batut, saltele...tot. Fiind singura si neavand unde sa-l las in timpul acestor "manevre" va dati seama ca e un chin Problema e ca abia scapam de unii si ne trezeam cu altii, probabil de pe afara ( sunt multi caini vagabonzi in zona). Sincera sa fiu nu mai stiu ce sa fac
Are cineva idee daca exista vreo solutie cu care sa stropesc prin casa si care sa nu fie toxica pentru noi, mai ales pentru puiul meu care patruleaza peste tot? HELP
Copii radu: 17 ani, 2 luni maria ema: 14 ani, 4 luni
26.06.2008 11:28
noi avem aceeasi problema.maine ma duc sa-i iau o crema de alea contra tantarilor,eu stiu,poate are efect si contra puricilor,in rest schimbam lenjerii si scuturam intr-o veselie
Si noi ne luptam cu puricii. Imi vine sa urlu la luna. Azi duc copiii la bunici pentru doua saptamani si o sa deparazitez toata casa. Mi-am luat spray impotriva puricilor dar din pacate nu poate fi folosit in prezenta copiilor pentru ca este toxic. O sa dau peste tot si pe urma ma pun pe spalat. E nasol ca fi-mea si mananca tot ce prinde de pe jos, linge toata podeaua, umbla cu mainile pe jos si pe urma le baga in gura, deci e foarte periculos. Sper sa scap asa ca Filip e plin de bube puricesti, si eu la fel.
Draga mamagea, eu una am incercat si cu solutiile pentru bebei impotriva tantarilor (il dadeam cu roll-on "Zanza no" de la Chicco). Nu prea a avut efect si impotriva puricilor. Insectele astea nesuferite sunt rezistente nu gluma . Spre bucuria mea de la ultima curatenie generala nu am mai vazut nici unul.
La farmacia veterinara mi-au zis ca ceea ce au e toxic pentru pici, mai ales ca suntem in aceeasi situatie ca si Aeerdna, piciul umbla pe jos, inspecteaza toate colturile, apoi bag manutele in gurita.
Am auzit ca exista o substanta care nu este toxica, dar la vremea cand am auzit de ea nu ma gandeam sa notez denumirea. Este folosita pentru deparazitarea animalelor de casa, stiu ca o cunostinta o cumparase pentru pisica (care se linge ) dupa ce fusese plecata la tara.
eu am luat pt purici....la tata...o solutie de la farmacia veterinara nu mai stiu cum se cheama dar e o fiola si e in jur de 10 lei si ceva....depinde...si parca are efect....acum sa vedem..