rizibizi

|
23.02.2011 7:06 suflu sistolic bebe de 3 luni |
|
| |
|
buna mamici,
noi am fost la control la cardiolog in urma trimiterii de dr pediatru, si ne-a pus diagnostic suflu sistolic grad 2/3....si sa revenim la control peste 6 luni....si pana la un an sa nu ne facem probleme....
voi v-ati confruntat cu asa ceva? ca eu am ramas un pic nedumerita si nelinistita
|
sus |
 |
|
cricricri

Locatie: BucurestiCopii Matei: 13 ani, 9 luni Raluca: 13 ani, 9 luni
|
26.02.2011 3:23 |
|
| |
|
Baietelul meu la nastere a fost diagnosticat identic. Am mers regulat la control, la 6luni, la 1 an. Totul s-a remediat de la sine. Nu am facut nimic special. S-a inchis acolo orificiul cu problema si nu am mai avut nevoie de nimic ulterior.
Eu sunt o persoana care am suflu sistolic. Stiind ca am dus o viata normala, nu m-am nelinistit prea tare. Am zis, eh, ma mosteneste... Uite ca nu e chiar asa... La el problema s-a rezolvat. La mine, nu!...Desigur, nu am facut sport de performanta care implica ceva capacitati... insa nu am simtit ca am probleme decat in caz de efort.
|
sus |
 |
|
rizibizi

|
27.02.2011 10:39 |
|
| |
|
cricricri mersi de raspuns, intre timp m-am lamurit si eu, numai ca am fost dezorientata ca dr cardiolog nu prea mi-a explicat ......acum si noi vom merge la control peste 4-6 luni, si daca nu se inchide am inteles ca nu e asa mare problema......se pune problema de la un suflu sistolic de gr 4 incolo
|
sus |
 |
|
karinamaria_18

Copii maria diana: 15 ani, 8 luni ioana anastasia: 11 ani, 3 luni
|
25.03.2011 11:28 |
|
| |
|
si fetita mea are acelasi diagnostic ca si bebe al tau, rizibizi. eu , recunosc, m-am panicat. dr a spus sa repetam echo la 6 luni si ca in caz ca nu se inchide gaurica aia tb operata! asa ca am luat-o razna! din ce am citit am vazut ca se inchide singura! doamne ajuta1 ne-a spus ca nu tb lasata sa planga mult, adica plansul ala al bebelusilor de simti ca le vine rau, si sa o ferim de raceli! asa ca nu pot decat sa ma rog la Dumnezeu sa se rezolve!
|
sus |
 |
|
karinamaria_18

Copii maria diana: 15 ani, 8 luni ioana anastasia: 11 ani, 3 luni
|
11.04.2011 8:45 |
|
| |
|
voi nu mergeti la control la 6 luni?
ce altceva ti-a mai spus tie medicul? cati mm avea gaurica aceea de la inima?
|
sus |
 |
|