zuzalina

Copii Thea Ana: 16 ani, 5 luni
|
19.11.2008 12:22 |
|
| |
|
hai sa le luam pe rind...voi fi cit pot de sincera cu tine, brutal de sincera cu tine
tu ai 22 de ani, esti inca un copil, care-si doreste sa devina barbat...ea are 24 de ani, este o femeie care incepe sa devina matura
daca la inceput i se parea fun sa fie cu tine, acum poate ca toate acele copilarii ale tale o scot din minti...o femeie vrea sa fie ocrotita de partener, nu sa-i fie mama...a o femeie nu inseamna sa-i aduci un pahar cu apa, ci sa-i oferi un viitor....alinturile sunt bune si ele, rasfaturile la fel, dar...prea multa dulceata strica, satura, scirbeste...stiu pe cineva care a s-a vrea stabilitate, iar el vrea sa se mai distreze putin....iar acest moment apare cind ea se satura sa-i dea si sa-i ia pantalonii de la croitor, sa faca pe in patru sa-si amenejeze casa iar el sa se joace la calculator, intr-un cuvint cind se satura sa fie stilpul dezmierdat al casei
nu stiu daca asta este si cazul vostru, habar n-am...analizeaza-te putin si vezi daca ti se aplica ceva din ce am scris...
cit despre lacimi...daca a obicei, e posibil sa lacrimeze din cauza asta...sau poate fi din cauza ca-si dorea s-o termine cu tine si-atit...sau se poate sa fi facut vreo stingacie sa sfisit si sa strici momentul....femeile sunt complexe, au foarte multe motive pentru care surid, lacrimeaza sau iti dau cu tigaia in cap...la voi este mai simplu, va canalizati energia spre alte lucruri, va concentrati mai bine pe cite ceva...noi nu
vei invata cu timpul, nu exista o carte din care sa inveti...iar ce gasesti prin reviste sau ce-ti spune gasca la o bere sunt aberatii...tu esti la virsta la care crezi ca esti zeu, si e normal, toti am trecut pe-acolo....vei invata pina pe la 35-40 ca esti un om ca oricare altul, unul din citeva miliarde...timp in care vei uita foarte multe iubiri...este un drum sinuos si dureros, cu urcusuri si coborisuri, cu praguri luate in moalele capului o data si-nca o data, si-nca o data...apoi, pe la 40-50 vei fi ferm convins ca stii cum e cu femeile, ca le citesti ca pe-o carte deschisa...cu putin noroc, ele iti vor zimbi si-atit
morala...daca poti sa repari ceva, incearca....dar nu suna tu primul, asteapta sa te caute ea...daca te iubeste, te va cauta...daca nu, uit-o, vezi-ti de viata...si daca vrei ca partenera ta sa fie extrem de incintata de dragalasenii, incearca o fata mai mica decit tine cu 4-5 ani, la 18 ani daca are ceva in cap, va fi incintata sa fie rasfatata si alintata mereu
succes 
|
sus |
 |
|
caramia

|
06.12.2008 9:09 |
|
| |
|
zuzule.... mai bine de atat nu se putea spune!
raul ..... asculta la zuzu! are dreptate! am avut si eu 24 ani si am avut si eu prieten mai mic ca mine. si .... era innebunit dupa mine si asta mi-a eu un pic mai inaccesibil dar de unde ! era ca un catelush dupa mine. si m-a el. dar i-am spus , cand a
sti reclama la prajtira magura (sau poiana).... aia cu te iubesc "te iubesc te iubesc...."
intr-adevar femeile sunt mai complicate si nu e cazul sa iti pierzi vremea punandu-ti intrebari despre persoane care nu vor sa iti mai acorde clipe din viata lor. e dureros, stiu ... sunt momente in care poate iti vine sa te dai cu capul de pereti caci nu intelegi ce e in mintea ei.
parerea mea este aceeasi ca a
las-o in pace. cu cat o cauti cu atat iti va intoarce spatele. las-o sa vina ea la tine.
daca nu ..... sunt fete pe tot pamantul! si tu esti atat de fraged!
pun pariu ca esti un baiat minunat si sensibil caci daca nu ai fi fost sensibil nu ai fi cautat acum raspunsuri aici. sunt si fete ca tine, dar trebuie sa le cauti. ca si unele fete .... sunt si multi baieti care se dau in vant dupa persoane care se lasa greu. deh... asa sunt oamenii. si din pacate, de multe ori suferim si traim cu intrebari care nu ne dau pace. oricine poate intelege prin ce treci tu pentru ca toti am trecut prin asta. am iubit, am fost parasiti, am suferit, am parasit si noi.... si uite asa am ajuns la o maturitate la care .... iti cam dai seama cand celalalt vrea sa iti dea papucii. dar de multe ori, nici la varste mature nu poti gasi raspunsul la intrebarea "de ce?".
mai vorbim, daca mai simti nevoia. 
|
sus |
 |
|