· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
vor dormi vreodata noaptea (2ani si 6 luni)?  |
KiKilinis

Locatie: BucurestiCopii JR: 15 ani, 8 luni MICA: 11 ani, 4 luni
|
09.02.2009 9:07 |
|
| |
|
doar n-o sa ajungeti la 18 ani sa se trezeasca sa manace...
hai, mai ai rabdare un pic. o sa treaca cu sigurantza.
|
sus |
 |
|
|
sanda291283

|
23.03.2009 4:08 |
|
| |
|
Citesc aici probleme legate de somn la copii mult mai mari decat al meu, insa nu pot sa nu-mi fac si eu griji. Razvi al meu in primele luni de viata dormea foarte putin noaptea din cauza colicilor care au fost foarte puternice, majoritatea noptii trebuia sa-l tin in brate.Apoi o perioada a mai bine, se trezea doar o data sa manance. Acum insa de o saptamana...doarme in patului lui de la 9 la 12, 12:30, se trezeste sa pape si adoarme din nou la san, dar cand il pun in patut incepe sa urle ca din gura de sarpe.Il pun din nou la san, crezand ca mai vrea, dar nici vorba...adoarme iar la mine in brate si iar cand il pun plange, nu maraie...urla .Am incercat sa-l pun cu noi in pat, n-a 2 nopti doarme cu noi, dar tot se trezeste de 2-3 ori si tot urland. Ce sa fie oare?
|
sus |
 |
|
mamistef

Locatie: MontrealCopii Tudor: 17 ani, 2 luni Maria: 13 ani, 9 luni
|
23.03.2009 4:53 |
|
| |
|
sanda291283,parca povestesti despre Tudor al meu si el facea la fel.Parerea mea este ori ca viseaza urit,ori ca ii dau dintii,ori ca are nevoie de si mai multa apropiere fizica de tine
Tot intrerupt a Tudor pina spre 2 ani),cind ajunsese sa se trezeasca doar o data pe noapte eventual,ca sa bea apa. Nu va fi intotdeauna asa cum este acum probabil ai parte de un bebelus un pic mai dificil,asa cum a baietelul meu.Insa cu fiecare luna care va trece va fi tot mai bine.In orice caz,sa nu te astepti la nopti ne-fragmentate pina cel putin la un anisor asta ...asa...ca sa nu zici ca sunt fata rea
Dar...uite-ma pe mine-face acusa 4 ani si nici nu mai tin minte exact noptile nedormite,sentimentul de frustrare de atunci....trece.. .bebe creste si ramin doar amintirile placute 
|
sus |
 |
|
sanda291283

|
23.03.2009 5:00 |
|
| |
|
Multumesc mamistef pentru incurajare. Cand prietenele tale care au copii de varste apropiate cu al tau iti spun ca dorm super bine nopti intregi...parca...ai vrea si tu. Desi stiu ca fiecare copil e unic, e ceva mai bine cand afli ca mai e macar unul care face ce face si al tau.Dupa multe discutii citite pe aici o sa-l culc mai aproape de mine...cu mine in pat...o sa ma obisnuiesc pana la urma, acum nu prea pot dormi daca e langa mine. Multumesc inca o data mamistef...si...felicitari pentru cei doi copii ! Curaj ai avut ! 
|
sus |
 |
|
mamistef

Locatie: MontrealCopii Tudor: 17 ani, 2 luni Maria: 13 ani, 9 luni
|
23.03.2009 5:09 |
|
| |
|
si cind ma gindesc ca mai bine de 2 ani si jumatate ma ariceam toata cind ma intreba cineva cind ii mai fac un fratior/o surioara lui Tudor....eram absolut decisa sa ramin la un singur copil ...si sunt dovada vie ca amintirile cu diversele probleme de la inceput(lipsa dictionarului bebelesc-roman,somnul fragmentat-ciobit,nu alta, plinsul cam din senin etc etc etc) se estompeaza odata cu cresterea copilasului
ata ete...e bebelusul tau,sa vezi ce-o sa mai rizi peste un an si jumatate cind o sa tragi de el sa ii schimbi pampersul noaptea si el o sa doarma bustean...
|
sus |
 |
|
|
vyronis

|
|
vyronis

|
|
vyronis