crengutza,colega noastra are mare nevoie de ajutorul nostru!
iutzulica
18.05.2006 4:57crengutza,colega noastra are mare nevoie de ajutorul nostru!
crengutza este una dintre mamicile de pe acest forum.ea are un bb baiat de 1 an care din fericire este bine sanatos.este insarcinata in 8 saptamani dar a sarcina si i sa recomandat sa ia utrogestan pe care nu sil poate permite din venitul ei.ii trebuie cam 8 cutii lunar. sarcina inca nu sa lipit la loc iar tratamentul este mult prea scump pt ei.isi doresc din tot sufletul acest copil .sunt niste parinti foarte iubitori si grijulii .eu zic sa le sarim in ajutor.cred ca acest copil chiar vrea sa se nasca si sa traiasca din moment ce a sarcina si unei hemoragii .
propun sa i ajutam sa aibe acest copil care cum poate.
cine are posibilitatea si vrea sa doneze bani sau direct medicamentul utrogestan sunt asteptati sa ne dea de stire.sa vedem cum facem .
eu zic ca merita efortul .sa punem mana de la mana pt un sufletel mic dar puternic.
sper sa nu se simta prost mamica crengutza pt ca am postat acest mesaj .eu asa am crezut de cuvinta ca trebuie.suntem toate mamici si intelegem prin ce trec acesti parinti.multumesc anticipat
pt cine e interesat dau pm cu nume complect si cont.sa stiti ca si o vorba de bine puteti sa scrieti aici.si asta e tot un ajutor.stiu ca f.multe mamici nu au posibilitatea sa ajute cu bani dar si daca esti alaturi sufleteste e f.mult
va anunt cu parere de rau ca ieri seara crengutza a mcand a cont sau adresa sai putem trimite banii inapoi.multumim mult
mia spus sa va transmit ca toti suntetio nioste adevarati prieteni!!!!!!