somnorici

Copii maimutza bengaleza bolfosica
|
21.05.2011 12:15 |
|
| |
|
Anthurium, va trece. Te consolezi cu gandul asta si nu te incrancenezi sa-l faci sa taca. Metoda cu pusul la colt e umilitoare pentru orice persoana, roag-o pe bunica sa nu o mai foloseasca. Eu am facut cam asa cand a unul singur, aruncarea in lacuri adanci, chestii de viata si de moarte. Dar numai lucruri dintr-astea serioase, nu i-am interzis actiuni periculoase pentru el, dar nu excesiv de grave sau deranjante pentru mine. de exemplu: urcatul pe garduri, in dulapuri, pe mese, pe geam (inchis), folosirea cutitelor (cele boante, de friptura, care taie mai putin), a snitele, a calcat lasat la o temperatura joasa, mersul descult sau dezbracat pe oriunde a foarte multe ori, acesta a-a a situatiile pe care le simte periculoase.
In situatiile cu adevarat periculoase pentru viata lui, il luam in brate si-i captam atentia cu ceva mult mai interesant: o papadie careia ii suflam motul, o pisica sau o vrabie, in functie de inspiratia de moment. Nu-ul il va incrancena si mai mult.
Lasa-i multe libertati, ajuta-l sa nu se simta incorsetat, chiar daca mai da cu capul intr-un colt de masa. Data viitoare va tine minte si se va proteja singur.
|
sus |
 |
|