cornelia

Locatie: Galati-RomaniaCopii Alexander Wayne: 19 ani, 6 luni Richard: 18 ani
|
14.03.2003 6:12 e ceva normal??? |
|
| |
|
Nu stiu daca felul in care se manifesta cateodata e ceva normal la bebelusi . Am observat aceasta manifestare de doua ori. Se incordeaza strangandu-si pumnisorii si piciorusele , strangand din "dinti" si inrosinduse tot. E ca si cum ar fi foarte nervos dar de fiecare data isi revine foarte repede la normal fara sa planga sau sa arate o alta manifestare a nu am fost brutala), a am luat-o ca o reactie la frig iar a fara nici un avertisment ( scancet sau sa se foiasca) l-am simtit cum se incordeaza si cand m-am uitat la el era rosu ca racul. I-am vorbit si imediat si-a reactie la bebelusii vostri? Ce credeti ca ar putea fi?Mentionez ca mananca , doarme si se dezvolta normal si este foarte, foarte activ . Are sapte saptamani.
|
sus |
 |
|
sumisa

Copii Daria Ioana: 23 ani, 6 luni Andrei Alexandru: 19 ani, 6 luni Matia Stefan: 15 ani, 9 luni
|
14.03.2003 11:45 |
|
| |
|
Copilul meu al mic, bebelasu Alex adica, care este un cuminte din calea afara, orice problema are prima data epuizeaza toata gama de strambaturi, oftaturi si abia apoi daca vede ca nu este ajutat da drumu la sonor. Deci copilu meu foloseste chestia asta cu incordarea si inrosirea tocmai in momentu ala dinaintea plansului, semn de mare enervare.
.Tot despre Alex cel mic vreau sa mai spun ca nu are manifestari diferite pentru kk in pampers , colici, foame sau nevoie de conversatie . Pentru astea toate face la fel asa ca si cum ar avea colici da eu nu cred ca are ca problemele se rezolva repede cu schimbat, tzatza sau stat de vorba.
a e tare figura, ma distrez de numa cu el
|
sus |
 |
|