Nu. Sentintele de divort sunt definitive si irevocabile daca e vorba doar de divort.
Daca un capat de cerere a un partaj al unui imobil sau bunuri mobile atunci se investesc si cu formula executorie.
---------- miasara a divort definitiva si irevocabila cu formula executorie,un executor judecatoresc ar putea infiinta poprire pe salariul ex-ului pt plata pensiei de intretinere?pentru ca ex-ul este rau platnic. ----------
Copii plugaru erika-ioana: 13 ani, 5 luni am nascut deja!
21.09.2008 7:14
deci eu m am angajat anu trecuut in decembrie 2007 am 17 saptamani de sarcina shi ar trebui ca sa nasc la anu in februarie cam asa
problema e ca eu trebuie ca sa am 12 luni lucrate in continu pe carteea de munca fara vreun medical ceva deci as vrea acuma ca nu prea ma simt bine iar la mine la munk este vorba de foarte mult efort fizic :?: [color=red][/color]
---------- miasara a divort definitiva si irevocabila poate fi investita cu formula executorie pt ca un executor judecatoresc sa-l poata sili pe parintele rau platnic sa plateasca pensie de intretinere,punandu-ise acestuia poprire pe salariu.si de aemenea daca i se poate impune astfel tatalui rau platnic sa plateasca sumele restante. ----------