vio-m

Copii andrei - scor apgar 9 13 ani, 4 luni
|
14.06.2009 12:12 |
|
| |
|
[quote="Teodora29"
ai vreo explicatie pertinenta pentru asemenea chestii? ca eu una nu vad nici o legatura[/quote]
burtica fiind mereu balonata presa pe diafragm si nu mai permitea sa intre in plamani suficient aer. cat despre treaba cu rosu in gat , incearca te rog sa tipi vrea 3 saptamani de durere, zi de zi si pe urma te vei convinge.
|
sus |
 |
|
JoannaV

Locatie: Matthews, NC, USACopii Andreas - Our little sunshine 13 ani, 9 luni
|
14.06.2009 5:35 |
|
| |
|
---------- oanaig a ceasornic!
----------
Corect, pentru ca tot asa merge si continutul intestinal, iar cand masezi vrei sa directionezi gazele catre anus, adica catre afara, si nu in sus catre colon, adica catre inauntru.
Mai este adevarat si ca balonarea excesiva poate ajunge sa preseze pe diafragm ingreunand respiratia.
In USA pediatrii recomanda simeticone pt gaze la bebelusi. Produsul clasic de aici se numeste Mylicon, poate exista si in Romania. Nu trebuie sa aiba neaparat aceeasi denumire. Pe Andreas il mai ajuta ceaiul facut in casa din chimen, fenel, anason si menta. Ii dadeam cate 5 ml (nu mai mult), de max 3-4 ori pe zi. Ii picuram lent cu seringa si in timp ce il bea incepea sa iasa gazul. In orice caz, este bine sa nu administrati NIMIC fara sa cereti parerea pediatrului mai intai, indiferent de cate "minuni" a lichid.
|
sus |
 |
|
corina2007

Locatie: TulceaCopii ADRIANA-IOANA: 14 ani, 7 luni AURA MARIA: 12 ani
|
18.09.2010 11:39 |
|
| |
|
---------- vio-m a nu mai permitea sa intre in plamani suficient aer. cat despre treaba cu rosu in gat , incearca te rog sa tipi vrea 3 saptamani de durere, zi de zi si pe urma te vei convinge.[/quote]
Eu subscriu cu afectatul respiratiei datorita gazelor.Cate nopti nu am pazit-o si o s-o mai pazesc pana o scapa de colici in special datorita respiratiei greoaie(care dispare daca reuseste sa scoata aerul afara-sa ragaie) si a la fix 4 dimineata pana pe la 8-9 cand o trezeste si pe cea mare...si atunci pot si eu sa ma foiesc prin camera....
Colicii astia sunt destul de ciudati,prefera orele de seara si noapte pt a) si asa ne putem odihnii amandoua dar stiu ca am citit undeva (christa spunea asta) ca ceaiul ar putea inrautatii colicii dar doctoritza mi-a gand sa privez copilul de san,chiar de nu i-ar fi foame pe timpul noptii ci doar cauta alinare ca s-o indop cu ceai dar ma intreb de ce un ceai special de colici ar inrautatii situatia???
|
sus |
 |
|