babyyy

Copii seby: 15 ani, 9 luni
|
29.08.2006 12:16 la cat timp dupa cezariana,,? |
|
| |
|
la cat timp dupa cezariana ati putut sa faceti:aerobic , step ,,, masaj anticelulitic,,, bicicleta???
cu ce creme v-ati dat imediat dupa operatie pe sani pt vergeturi dar sa nu afecteze bebeul?
pupici
|
sus |
 |
|
Lauriciu

Copii Patrick-Alexandru: 16 ani, 10 luni Miruna-Ioana: 13 ani, 8 luni am nascut deja!
|
29.08.2006 12:29 |
|
| |
|
Dr o sa-ti recomande sa incepi efortul fizic dupa 6 luni,ca atunci se inchide bine operatia.Multe incep si mai devreme,depinde de organismul fiecareia si de cat de repede se recupereaza post operatie. Poti folosi dupa nastere(daca mai ai timp,eu nu prea am avut )Sanosan antivergeturi care se poate folosi atat in timpul sarcinii cat si dupa.
|
sus |
 |
|
Inuca0212

|
04.09.2006 3:46 |
|
| |
|
eu am mers cu bicicleta dupa 3 saptamani dupa cezariana. recunosc ca ginecologul meu, care se intampla sa ne fie prieten de familie, m-a Doamne ajuta cand l-am intrebat daca am voie, dupa 2 saptamani dupa cezariana. m-a sarcina am fost ca o balena, nu ma puteam misca fara sa ma doara spatele, nu mai puteam sa merg la plimbari lungi...asa ca abia am asteptat sa nasc, si sa o iau la fuga. ceea ce am si facut, fara urmari. in general insa e bine sa nu exagerezi, e totusi o operatie majora, si e important sa se inchida bine. trebuie intrebat si medicul inainte, si in orice caz, eforturi care suprasolicita muschii abdominali trebui evitate 4-6 luni (gen abdomene, masaje electrice, ridicari de greutati, etc.)
|
sus |
 |
|