|
|
autor |
la vara la mare in Romania  |
vikky

|
11.05.2005 9:05 |
|
| |
|
pai a putin, ea ciuguleste. de obicei ii fac mancare si ia cateva guri si gata. nu stiu din ce creste. sa ma apuc sa-i fac in camera si apoi sa arunc nu-mi vine. mananca multe fructe si paine in schimb. carne mai deloc. ce sa-i fac? parca vad ca o sa-i dau gogosi, mamaliguta cu branza si porumb...:))
|
sus |
 |
|
|
dadriana

|
11.05.2005 9:30 |
|
| |
|
Alicadule si noi am facut asa, aveam pat dublu si o puneam la noi in pat.
si de obosita unde o puneai acolo adormea, de cind e mai mare si trebuie sa platim ptr ea, ni-se pune pat la dispozitie. La masa era asa ca eu comandam mincarea mea dupa gustul lu ficamea, sa-i placa ei.
Desi asa ma stresam cind trebuia sa plecam, era mai usor cu ea in concediu decit acasa.
|
sus |
 |
|
alicadu

Copii Luli: 20 ani, 3 luni
|
12.05.2005 6:35 |
|
| |
|
Este pe undeva mai usor, ca toata ziua este in apa si in casa cade lata, mai este si noutatea care o obseste si o suresciteaza...dar vai de mine si de sot ca are fata o energie de te lesina. Abia mai scapam si noi de burtici, nu ?
Mie cel mai mult imi place sa incarcam masina si sa plecam la drum. Este un sentiment minunat, de emotie, de asteptari, vagi emotii, nadejdi ....abia astept sa plec la mareeeee!!!!! 
|
sus |
 |
|
Loreena

Locatie: Bucuresti, sector IICopii Carla Maria: 17 ani, 9 luni
|
|
vikky

|
12.05.2005 8:29 |
|
| |
|
dar pt. bebei asa mici, luati piscina sau bazin din acela in care se pune apa in el sau o bagati in mare direct?
a sa-mi space de sub control. are o viteza inimaginabila.
vikky
|
sus |
 |
|
|
alicadu

Copii Luli: 20 ani, 3 luni
|
13.05.2005 6:10 |
|
| |
|
Cumpara piscina, ca sa aiba unde trage copiii mai marisori, ca astia mici... au alte treburi. Fata mea a mers la mare dar degeaba, tot mai mult si mai mult ii placea sa se duca la toti oamenii, sa le caute in bagaje, sa le fure papucii, sa le traga pe tipe de sutien ('ce-i asta' - ce' a
| | |