am un baiat de 18 luni si de o vreme nu stiu ce sa fac,cum sa reactionez.cand e nervos,frustrat,ma loveste sau musca sau arunca cu jucarii in mine.e o peroada ce va trece?cum sa-l fac sa inteleaga ca nu e ok?i-am totexplicat ca nu e voie,ca ma doare.cand il intreb daca e voie sa loveasca,el raspunde nu si se pare ca regreta.cum sa procedez?
---------- danak a io as vrea sa stiu cum sa procedam, ca si io ma confrunt cu asemenea necazuri. Al meu are un an si 10 luni, iar cind nu-i convine ceva incepe si se loveste cu capul de perete, ori de podea. Vad ca toana cu muscatul miinii (mele, evident) i-a doreste el.
Copii Tyron.B: 21 ani, 4 luni Imara Romina Luona: 16 ani, 9 luni Amylyn: 22 ani, 7 luni
09.01.2004 9:16
eu una ignoram de multe ori si imi luam talpasita prin gradina sau il scoteam pe el afara cu explicatii deasemeni
virsta deh ........rabdare multa ca mai tirziu va trece ..............si daca se da cu capul de perete?mda eu zic sa nu te uiti la el cind face asa ,absolut deloc si nu ii da atentie ...........astfel de comportament e pur si simplu atragere la atentie si de a
la unii copii incepe mai devreme iar la altii mai tirziu ..............daca cauta sa dea in tine atunci cauta sa ii prinzi mina la fix si sa ii explici ,daca nu asculta sau si asa nu intelege exact cu ce greseste atunci cred ca metoda de a le duc in pod sau in beci ..................vorbesc de citva timp in urma ca acum s-a cind merge la gradinita
se pare ca daca da cu capul de perete nu il doare prea tare ca altfel nu ar mai da deloc