mutzimama

|
14.11.2006 9:26 ma ajutati? :) |
|
| |
|
buna fetelor, cam de multisor nu am mai postat nimic...insa acum as vrea sa ma "sfatuiti" putin...dupa extractia steriletului trebuie "asteptat" cateva luni sau nu....pot sa raman insarcinata imediat? exista vreun risc?
multumesc de ajutor,
va pup, 
|
sus |
 |
|
alinatent

Locatie: oradeaCopii Bogdan: 19 ani, 11 luni horia: 17 ani, 8 luni
|
14.11.2006 11:52 |
|
| |
|
Mutzimama, eu nu am nici un fel de experienta cu steriletul ... ca n-am avut si nici nu am asa ceva ... cu toate ca fie vorba intre noi, ma tenteaza sa imi pun, dar uite ca tot amin
Dar ce pot sa iti zic ca cunosc persoane care, in luna urmatoare extragerii steriletului, au ramas insarcinate, si fara nici o problema ulterioara cu sarcina
Altele au ales, din proprie initiativa sau la sfatul medicului, sa mai astepte citeva luni, 3-4, cam asa. Sau mai cunosc pe cineva care, dupa extragerea steriletului, si-a
Poate ca iti mai raspund si alte fete care au avut sterilet si stiu cum e
Vad ca esti din Oradea, te asteptam la clubul oradencelor de pe forum
http://www.parinti.com/modules.php?name...c&p=348011
|
sus |
 |
|
alessia_de

|
14.11.2006 3:41 |
|
| |
|
Iti raspund si eu spunandu-ti ca se poate ramane imediat gravida. Eu am asteptat primul ciclu iar al doilea nu a duc din nou la ea si sa vedem daca sunt probleme sau nu. Poate am fost eu norocoasa, dar am ramas imediat gravida.
|
sus |
 |
|
mutzimama

|
14.11.2006 3:46 |
|
| |
|
merci de raspunsuri, s-ar putea totusi sa fie o dereglare a
imi era frica de o sarcina extrauterina sau mai stiu eu ce....daca nu asteptam o anumita perioada de timp...stiti?
va pup
|
sus |
 |
|