---------- citat: Un barbat care sa se ocupe de EDUCATIA copilului il vad invatindu-l pe copil ce stie el mai bun sa faca, il duce sa faca un sport , il ia cu el la pescuit etc. Mamelor le revine sarcina sa il invete tot ce tine de cei 7 ani de-acasa. Barbatilor le revin partile cele mai de "lux": cultura generala, insuflarea placerii de a a a
Dar cite femei se pot lauda ca au un astfel de sot ? ----------
Ho mai ca am inteles ce ai vrut sa spui, nu stiu tu cit ai inteles tu ce am vrut eu sa spun. Vad ca Vladosmina a este de aceeasi parere cu mine. Dar bineinteles ca nu ma afecteaza parerile contrare.
de ce trebuie tatal sa faca un sport sau sa-l ia la pescuit? Sotul meu nu face nici una din astea 2, deci asta inseamna ca nu-i bun sa-l educe?
de ce mama trebuie sa se ocupe de cei "7 ani de acasa"? Pai tatal ce naiba pazeste? nu locuiteste cei 7 ani sub acelasi acoperis?
Nu-s de acord cu diferentele astea si directive care ce are de facut. Fiecare face ce poate sau se simte in stare. Nu intodeauna reusesc sa ies dintr-un conflict cu Alex, dar reuseste sotul. Sau invers. Eu merg cu Alex la piscina vara, iarna, deci eu fac sport cu el. La pescuit inca ma mai gindesc. si tot eu il scot afara cu bicicleta, taica-su mai rar, din lipsa de timp, deocamdata.
Eu il duc la biblioteca si alegem casete video, carti si CD-uri muzicale. Acasa tati ii pune si el diverse piese muzicale, sau stau impreuna si ii citeste, sau ii arata ceva pe computer. Dar aceleasi lucruri le fac si eu, iar ordinea in care fiecare se implica in Educatia lui Alex nu conteaza. Conteaza doar REZULTATUL.
Alex insa l-a nepotrivita secolului in care traim.
|