---------- maudi a barbara cartland nu mai stiu cum, scuze de greselile de redare a Danielle Steel? ... hai ca mie imi place Nora aia din cind in cind, dar alea mai de "suspans" fara prea multa tzaca-paca... ... si parca si Barbara aia scosese ceva "interesant" din ea... dar nu-mi amintesc din scrierile ei nimic acum... e clar ce buna-i... ...tot Bronte saracele si Austen ramin la cocoane...
---------- eapopescu a suprafata al unui lucru..."
Aici n-ai ajuns si la vulgaritati, dar exista un mesaj pe forum in care ai fost chiar obscena ... ----------
Ceea ce numesti tu injurie e o constatare, injurie era daca-ti ziceam ca esti proasta ... nu ma face sa-mi para rau ca n-am facut-o, asa esti doar "superficiala". Asta se vede din faptul ca te-ai legat de aia 2-3% folositi cind gindim, afirmatie cit se poate de adevarata in ciuda a subiect, iti ardea sa te iei de mine. Alta concluzie: te-a ai nevoie de altcineva care sa te faca sa te simti victima persecutata in discutii?
Mesajele cu vulgaritatile au fost sterse, era evident ca asta se va intimpla cu ele, de-aia le-am si scris.
Nu ma iau aiurea de nimeni! Nu inventa motive! Daca-ti folosesti doar 2-3% din creieras, asa cum te lauzi, macar foloseste-le in scopuri mai rationale! Sfatul meu! Cand nu stii despre ce vorbesti, cauta!
---------- Carmella a ai nevoie de altcineva care sa te faca sa te simti victima persecutata in discutii?
----------
mmmoa ... mmmmoa ...
si btw ... sa nu-mi sariti celelalte in cap, da' subiectul se numeste simplu "ptr fanii coelho" ... lasati-i pe ei sa discute, iar daca se intervine contra, macar faceti-o cu respect ptr fani ... huooo, nu dati !