Copii Ema Nicoleta-minunea mica: 14 ani, 1 luna Ana Lorena-bebelina: 10 ani, 2 luni
15.05.2011 8:23pictura pe perete
nu stiu daca aici e locul potrivit dar daca nu rog un admin sa duca topicul la locul potrivit....
cum ne mutam in casa noua si fetita mea de aproaPE 3 anisori va avea camera ei m-am gandit sa-i pictez un p[erete
in principiu cam asta ar fi imaginea pe care as vrea sa o realizez pe un perete,
[/quote]
acu' problemele mele ar fi urmatoarele...si daca este cineva care se pricepe si vrea sa ma ajute as vrea niste sfaturi....:
in primul rand cu ce trebuie sa pictez?
in al doilea rand eu as vrea sa dau intai toti peretii cu vopsea lavabila...partea de jos a partea de sus un bleu deschis...si sa pictez pe deasupra...fiindca fiind suprafata mare ma gandesc ca m-ar ajunge foarte mult vopselele pentru pictat sa umplu toata suprafata de cer si de iarba, insa ma tem sa nu interfereze verdele de dedesubt cu vopseaua pentru elementele pictate...
sper ca am fost suficient de coerenta si ati inteles ideea...si de acum astept raspunsuri
Copii Minunea mea cu ochi albastri-R: 17 ani, 4 luni Rares-Adrian:A doua minune din: 13 ani, 8 luni
15.05.2011 8:47
Eu am chemat pe cineva sa picteze in camera baietilor pe un perete dat in prealabil cu lavabila albastra iar vopseaua folosita pt realizarea desenului(noi avem 2 masinute cars) a nu a dedesubt.
eu am pictat singura camera micutelor....si nu se amesteca deloc vopselele ..... mie mi-a a diferite marimi (cauta-le pe cele confectionate din par, sunt mai bune, cele din plastic mai mult zgarie ).....am luat 3 nuante de culoare...rosu , galben, albastru...si le-am amestecat dupa voia mea pe diferite nuante in borcanase..... la final am mai accentuat coturul desenelor cu un marker negru.....la copac am folosit un buretee de vase ptr imbinarea nuantelor de verde inchis cu deschis....la fel si la tulpina
nu montasem inca plintele
eu am vopsit tavanul in albastru....am desenat stelute galbene cam cat o palma...si in centrul fiecarei stelute am lipit pietricele fosforescente... si am obtinut un rezultat spectaculos noaptea...
Copii cea mare: 14 ani, 11 luni cea mica: 11 ani, 3 luni
20.05.2011 12:31
ksde ---------- citat: in al doilea rand eu as vrea sa dau intai toti peretii cu vopsea lavabila...partea de jos a partea de sus un bleu deschis...si sa pictez pe deasupra... ----------
exact asa am facut si eu.a tavanul complet albastru deschis pe care am facut niste norisori albi cu lavabila.
eu am folosit pt personaje vopsea tempera (fiindca se vede mai fain, e culoarea mai intensa, etc). pt portiunile mai mari de pictat am folosit fie lavabila (combinata cu pigment pt lavabila, fie acuarele- de ex la iarba si verdeata am facut cu acuarele de apa peste fondul de lavabila verde. a calitate (vopsele si cum mai spunea cineva aici pensule - gasesti din par de veverita seturi de diverse marimi si poti folosi si pensule patrate din par de porc la verdeata, flori, etc.)
bafta si sa ne arati si noua ce a
felicitari fetelor mi-ar place sa am talentul vostru macar 1 zi sa ii ot face si eu peretele mikutei mele ca mam saturat de cumparat actubilduri si ea sa le dezlipeasca
Nu stiu daca e prea tarziu dar sper totusi ca te pot ajuta...Ai putea sa pictezi pe perete cu acrylic[gasesti la fondul plastic si nu sunt scumpe]...rezista foarte bine multi ani si e mai ok:d...de ceva as putea sa te ajut, sa iti arat cum trebuie daca mai vrei ...ma pricep la asa ceva, in general la pictat.de ceva iti las id-ul meu:any.0040