risa

|
02.05.2006 9:08 plec pentru o luna.ce iau cu mine? |
|
| |
|
plec pentru o luna. e adevarat la ai mei, tot in oras.
dar vreau sa fiu pregatita pentru orice situatie, caci nu-mi permit sa ma intorc aiurea din drum. stau fix 4 saptamani.iar copilul vreau sa-mi fie sanatos tun, caci nu ma duc pentru agrement, ci ca sa invat pentru licenta.
deci....ce ar trebui sa nu-mi lipseasca din bagaj?
|
sus |
 |
|
misha

|
02.05.2006 2:39 |
|
| |
|
medicamente: antibiotic ( vorbeste cu pediatra sa-ti faca dupa acum o reteta, caci nu se mai dau fara), antitermice, picaturi de nas , medicamente de digestie
jucariile preferate
paturica preferata
castronelul si ligurita preferate
storcatorul de fructe daca acolo nu ai
si bineinteles biberoane ( daca folositi )
|
sus |
 |
|
adelia

Locatie: Alba IuliaCopii Diana Ioana: 17 ani, 11 luni Teodora Maria: 15 ani, 11 luni
|
02.05.2006 7:05 |
|
| |
|
Poate te ajuta si subiectul: http://www.parinti.com/modules.php?name...ic&t=13293 . Onush a unde poti sa mai iei niste idei.
Personal as lasa antibioticele deoparte, insa m-as interesa de un medic pediatru bun. Asta e cel mai important. Trusa de prim ajutor, de unde sa nu lipseasca antitermicele, termometrul, antidiareicele si eventual suplimentele minerale folosite impotriva diareei, dezinfectantele (rivanol de ex) si niste plasturi - avand in vedere ca incepe vara si Stefan e la faza de explorare .
-Jucariile preferate (eventual perna si paturica preferate, daca are asa ceva)
-sa ai grija pentru inceput sa aiba mancarea si cosmeticele cu care e obisnuit
-hainutele... si groase si subtiri, insa ma gandesc ca o sa-i pui intreaga garderoba
-articolele strict personale: forfecuta de unghii, peria de par, peria de dinti
-vanita/olita daca nu aveti la bunici si nu vreti sa cumparati
-carucior
-patutul de campanie, daca aveti
Spor la invatat si un bebe voios! 
|
sus |
 |
|
risa

|
02.05.2006 7:53 |
|
| |
|
multumesc frumos.nu-mi doresc decat sa fie sanatos,ca sa pot invata.
nici pana plec nu sunt scutita de griji caci trebuie sa i fac vaccinul de 1 an si nu vreau sa raceasca si sa nu i l pot face si ,implicit ,pleca.
|
sus |
 |
|
Onush

|
05.05.2006 8:36 |
|
| |
|
risa,
Eu de cate ori am plecat cu copii de acasa iau cu mine patutul pliant, macar un rand de asternuturi, jucariile cu care dorm ... caruciorul... tacamurile si canitele preferate ... trusa de prim ajutor si in general cam tot ce a o oala in care ii prepar lui mancarea.
---haine de diferite grosimi,prosopul,cel putin un cearsaf,termos/fiebator,unele alimente
(la medicamente,eu as spune antitermice,un gel de dinti-calgel,betisoare de urechi,o crema /unguent....si ce mai folosesti
---in locul storcatorului poti lua doar para pt stors citrice si o razatoare
daca pleci la parinti e mai simplu.poti renunta la vesela.iei doar o lingurita si un castronel.
eu crede ca trebuie sa te gandesti ce folosesti intr-o saptamana,sa vezi cum le comprimi,la ce poti renunta,
in functie de lungimea drumului ia 1-2 jucarii noi si 1-2 carticele care sa-l tina ocupat.
|
sus |
 |
|