llory

Copii Cristian Daniel: 16 ani, 4 luni
|
06.07.2007 1:50 |
|
| |
|
Buna, fetelor? cin am inceput sa ii dau micutului meu laptic de alimentara, am hotarit sa ii dau Milli rosu, ma rog..., am intrebat pediatra daca tre a mi-a il pun in frigider.
Milli UHT, nu i-am dat, nu stiu de ce , poate ptr. ca are mai multa valabilitatesi e mai concentrat? , ma rog..., o singura data i-am dat cind am mers la bunica mea la tara, dar si pe acesta l-am fiert binenteles, si tot la frigider tinut, dar nu am avut probleme cu micutu.
Va pup
|
sus |
 |
|
zeldita

|
06.07.2007 3:55 |
|
| |
|
---------- emapatrichi a aceea ii si zice ca-i sterilizat in asemenea fel: sunt pastrate vitaminele si mineralele, dar sunt distruse bacteriile. ----------
perfect de acord si eu ii fac laptele seara inainte de baita, pentru ca mi-e frica sa nu sara din cada cat timp ii fac eu laptele... a nu o las nici o secunda singura in baie! asa ca trece cam o ora pana reusesc sa i-l dau si e ok. s-a 2-3 ore pana l-a mai asteptam pana i se facea foame. dar nu mai mult de 3 ore, si asta cand aveam maxim 25 de grade in casa. dar acum, la peste 30 de grade... nici vorba!
in rest, ma refeream la faptul ca nu e indicat sa le dam bebeilor mai mult de 2 zile din aceeasi cutie, chiar daca e pastrat la frigider... m-a pe mine cineva cand am inceput sa-i dau dorna, si persoana respectiva a lapte de pe piata romaneasca 
|
sus |
 |
|
delfinasha

Locatie: ViennaCopii Tudor Mircea: 16 ani, 1 luna Kristine Elena: 12 ani, 4 luni
|
09.07.2007 9:44 |
|
| |
|
si noai am avut probleme cu stomacelul. am avut o diaree mai lunga, i-am dat antidiareice la sfatul medicului, nu ii trecea si dupa o sapt jumate i-am facut eu coprocultura din proprie initiativa si avea un bacil. l-am tratat cu homeopate, dar a face caca molicel de atunci (de la 7 luni). a analize, toate au iesit bune. intre timp, el atunci bea nan fara lactoza. doctorita care l-a lapte inlocuita pe zi. si sa il mai las 2-3 saptamani pe nan fara lactoza, desi Tudor cand a dr, nu mai avea diaree, avea doar vreo 4 scaune pe zi si mai moi. eu l-am mai lasat inca o luna pentru ca se apropia de 1 an, si nu am vrut sa il mai trec si prin nan 2, ca apoi sa fac iar trecerea de la nan 2 la nan jr. l-am trecut direct pe nan jr, dar de cand am inceput sa inlocuiesc cate o masura de nan fara lactoza si pana sa ramana doar pe nan jr a
eu una, nu ii dau laptele nici dupa 10 min. bea cat ii trebuie, si gata. ce nu mai bea, arunc.. decat sa am probleme cu stomacelu sau mai stiu eu ce, prefer sa arunc lapte la gunoi sau sa il las sa planga 1 min dimineatza cand ii fac laptele..
fiecare face pe pielea lui si a pe cutia de lapte praf scrie "preparati laptele chiar inainte de a nu pastrati portia neterminata"
|
sus |
 |
|