Copii revital: 28 ani, 8 luni sharon: 26 ani ofek: 20 ani, 9 luni --: 12 ani, 4 luni
30.03.2007 4:27ultimele aparitii
plec in curind in romania si as dori sa iau ceva carti -bune de citit din romania
ce a tari
merci mult
simona ---
------
pentru cine nu a
sau cam asa ceva in traducere il recomand din suflet // a nu e departe de ceea ce am trait noi \in romania lui ceausescu
-----------
ce filme bune ati mai vazut voi ???
----=
Copii revital: 28 ani, 8 luni sharon: 26 ani ofek: 20 ani, 9 luni --: 12 ani, 4 luni
30.03.2007 5:03
---------- Cora a filme o gramada. ----------
ok
asta stiu si eu - dar credeam ca imi puteti da ceva recomandari de carti/ filme
de exemplu filmul " borat " era cotat bine si era o super-prostie ( dupa mine si nu numai )
---------- revital_sharon_ofek a eu - dar credeam ca imi puteti da ceva recomandari de carti/ filme
de exemplu filmul " borat " era cotat bine si era o super-prostie ( dupa mine si nu numai ) ----------
pai gasesti si recomandari... chiar facute d emine unele.
Borat eu mi l-am cumparat si abia astept sa-l vad... vrei un film bun? ia "I am David" este superb. Sau "Notebook" - e mai vechi, dar am ramas impresionata aseara cind am apucat si eu in sfirsit sa-l vad. Ia "The Holiday" si "The Devil wears prada" sint dragute si pe primul eu mi l-am si cumparat. "Night at the museum" este o comedie pe cinste. Deja mi l-am cumparat, si astept sa si apara ca sa-l revad.