eu recomand sa faci sa incerci ceai de musetel dupa care dai cu lomexin este o crema ,primele zile va fi pielea rosie dar vindeca super bine .mi-a mai poti sa pui in ceaiul de musetel un pic de bicarbonat (la un kg de ceai cca 1 lingurita de bicarbonat) la o prietena care avea fetita super iritata (carne vie) a
multa sanatate
Fetita mea in varsta de 5 sapt s-a creme pe baza de galbenele (si romanesti si nemtesti) insa nu s-a cloramina a mare ajutor si...crede-ma, fetita mea are o piele f. sensibila. Acum e plina de pustule pe fata si gat. ( si nu mai pot sa incerc cu cloramina, nici cu galbenele ci direct cu un antibiotic.
noi folosim Weleda pt. fundulet, cand era iritata rau o dadeam cu Tanolact, o crema cu antiseptic, si ii faceam un ceai f. concentrat de musetel cu care umpleam oala de noapte, o puneam cu funduletul pe oala, in asa fel incat sa fie bine acoperit de ceaiul de musetel, si incercam s-o tin cat mai mult cu putinta (max. 10 mins) pe olita. a nu-i puneam deloc pampersi, cu riscul de a
Dalinuta
Copii Robert: 16 ani, 2 luni Miriam: 12 ani, 3 luni
09.07.2006 7:26
Cand s-a cateva ori lapte de san si inainte sa-i pun pampersul l-am lasat sa se usuce cateva minute. Vreau sa spun ca in vreo doua zile nu a tratare dar nu stiu daca e asa grozava si in cazurile mai grave) si... apa termala de la Avene... se gaseste sub forma de spray in Sensiblu si e undeva la 250.000 flaconul (de 200 ml cred) si e foarte buna pt eritem fesier.sper sa va ajute ce v-am scris eu! si... fara fundulete iritate!
Vrei un sfat bun???...daca vrei sa-i treaca repede,lasa-l in funduletul gol cat mai mult...stiu ca este problema dar mai bine speli scutece decat sa sufere copilul...si al meu bebe a fel...pana nu a sa se vindece nu am facut mare branza...daca ii dai cu crema si apoi ii pui scutecul si face pipi sau kk....tot ud e si ........................
Succes!!!!!
Eu am spalat-o cu apa in care am fiert o mana de tarate, apoi am dat-o cu violet de gentiana si apoi cu pudra cu baneocin. Astea sunt sfaturile medicului pediatru, nu din capul meu.Incearca sa nu-i pui pampers cateva zile, doar scutece de finet. In rest eu ii dau doar cu crema de galbenele (de la Help Net) si rar cu Bepanthen, cand este putin iritata. Sper sa iti foloseasca. Sanatate multa.