Copii ELODIE: 17 ani, 11 luni Solene-Amandine: 14 ani, 3 luni
11.08.2004 6:56PERICOL
Eu zic ca e vôpsitul parurui in timpul sarcinii e un pericol....fiecare face cum vrea,sfatul meu e ca vopseaua e toxica,nu exista nici o vopsea naturala,asa ca Fetelor fiti atante!!!!!PAREREA MEA!!
Eu in timpul sarcinii ma vopseam o data la 2-3 luni. si medicul ginecolog si medicul de familie mi-au zis ca ramane la latitudinea mea daca ma vopsesc sau nu, atata vreme cat inca nu s-a bebelusul.
Slava Domnului, am un copil sanatos si frumos!
Copii Elisa: 26 ani, 5 luni Josefine: 17 ani, 5 luni Lucas: 11 ani, 3 luni
12.12.2004 2:41
AM tot "studiat" spusele voastre , insa cum nu fumez nu stau nici printre masini si arome de aglomeratie:)) ma gandesc sa trag si eu o fuga pe la un salon sa-mi pun ceva in cap ..orice....numai sa fie o culoare de la un cap la altul:)) Nu ca-s avea doua capete dar saten cu blond chiar zici ca sunt muma padurii:)) Poate e doctorul mai dragut cand oi naste:))
Eu m-am tuns si mi-am tres un permanent usor pentru cununia religioasa si botezul fetei... in afara de faptul ca nu a mie-mi venea sa fac ceva parului ca mirosea a la solutia de permanent ) si ca probabil s-a alaptez si eu )...
Pupici...
si eu vreau sa ma vopsesc. Dar nu stiu cum si cind? Cä...nu ma indur sa-l las..Daca plinge?Oare sa mai astept?Dar cit ?Ca de cind am aflat ca era in burtica..am renuntat la toate(fumat ,vopsit,cafea..etc)..Eu inca mai alaptez..sii nu stiu ce sa fac chiar nu stiu...as vrea sa fiu si vopsita...dar oare cit trebuie sa stau la coafor?Sa nu-l apuce foamea?Ca tare mi se rupe inima cind il aud ca plinge..
Felicitari mamicilor care au reusit sa se vopseasca..