07.08.2013 12:35vreau sa reamenajez camera copilului
Hey!! ma gandesc de ceva timp sa reamenajez camera copilului pentru ca are 5 ani de acum. Am gasit online diferite magazine cu mobila destul de draguta. Buba este ca mi-am pierdut increderea in ele de cand am fost pacalita de una acum vreo 3 ani. Am dat comanda de un dulap care mi-a mult, dar dupa o perioada de cateva luni au inceput sa ma lase rafturile. ma indoiesc ca unui dulap de calitate i s-ar intampla asta, voi ce parere aveti? Imi puteti spune daca ati comandat online mobila, saltea, accesorii pentru dormitor si de la ce magazine? Merci frumos!
Gasesti pe piata tot felul de magazine. de exemplu, cand esti in oras si intri intr-un magazin sa alegi mancarea copilului (sa zicem sub un an), te uiti si pe instructiuni, nu? Sa vezi pentru ce varsta este recomandata, etc. Asa si la magazine: cele de incredere au descrieri bine facute la produse, mentioneaza modalitatile de returnare, garantia etc. Eu mi-am luat teapa cand am cumparat "offline" ca sa zic asa, niste lenjerii fara nicio indicatie din ce erau confectionate, etc. In schimb, am luat de multe ori de pe internet, chiar si salteaua, de la www.saltele-ortopedice.net Mi-a saltele, scria daca sunt pe stoc si cat costa in functie de dimensiuni, tva inclus in pret cu alte cuvinte, magazin serios pe care il recomand. In principiu magazinele "transparente" sunt sigure. Iti dai seama si dupa modul in care esti tratata atunci cand ceri detalii inainte sa dai comanda.
Cei care detin saltele-ortopedice.net au showroom, deci daca vrei sa te duci sa vezi salteaua care ti-a incredere, au mai multe magazine, vand si scaune, accesorii pentru dormitor, etc.
Venirea pe lume a mobilier, tapet/perdele/draperii si alte obiecte decorative special create pentru copii, iar daca aveti deja cateva idei pe care ati dori sa le puneti in practica, noi va stam la dispozitie sa va ajutam.