albi

Locatie: Curtea de argesCopii ALEXANDRA GEORGIANA: 16 ani, 3 luni LUCA MIHAI: 11 ani, 5 luni
|
21.12.2010 11:04 zile pre si post natal din 2011 |
|
| |
|
aveti idee daca se modifica nr de zile de pre si post natal din 2011? trebuie sa nasc la sfarsitul lui februarie si nu stiu ce sa fac, de la noi de la personal mi-a fam si mi-a la casa, cum sa modificat 63 zile inainte si 63 zile dupa ce nasti, ca au fost respinse dosarele cu 126 dupa ce nasti. nu stiu ce sa fac , cum o fi mai bine, ma gandeam sa intru de pe 15 ian si ce o fi o fi, nimeni nu stie sa te lamureasca, fiecare face cum il taie capul. nu am gasit in monitor paragraful legii pe 2011 in care sa spuna de cele 126 zile mai sunt nu mai sunt, o mare babilonie. daca mai sunt mamici in aceeasi situatie ca mine, poate ma ajutati cu un sfat. lucrez ca asistent medicaj in spitalul din curtea de arges.pupici.
|
sus |
 |
|
AndreeaV

Copii Sarah Stefania: 12 ani, 8 luni
|
28.12.2010 1:38 |
|
| |
|
Eu stiam ca este un nr minim de zile doar pentru perioada post natala. Uite :
OUG 158/2005
CAP. 4
Concediul si indemnizatia de maternitate
ART. 24
(1) Concediul pentru sarcina se acorda pe o perioada de 63 de zile inainte de nastere, iar concediul pentru lauzie pe o perioada de 63 de zile dupa nastere.
(2) Concediile pentru sarcina si lauzie se pot compensa intre ele, in functie de recomandarea medicului si de optiunea persoanei beneficiare, in asa fel incat durata minima obligatorie a lauzie sa fie de 42 de zile calendaristice.
|
sus |
 |
|
albi

Locatie: Curtea de argesCopii ALEXANDRA GEORGIANA: 16 ani, 3 luni LUCA MIHAI: 11 ani, 5 luni
|
04.01.2011 8:29 |
|
| |
|
urmeaza sa nasc la sfarsitul lunii februarie si am hotarat sa intru in concediu prenatal de la 1 februarie. cum o sa fiu platita o sa vad, noi sa fim sanatosi. pupici si multa sanatate in noul an la toata lumea
|
sus |
 |
|