i-am luat temperatura si are 38.4,,, zilele astea a tot intr-o noiapte cand plangea,urla si nu il puteam opri.temperatura o fi de la dinti(are cei 2 de jos i-au aparut acum 1 luna jumate) sau de la caldura de afara?are 8 luni.va pup
Cred ca suntem in aceeasi situatie, cu exceptia temperaturii. Sofia are si ea 2 dintisori jos, iar azi nu am gasit motivul pentru care, ca niciodata, a s-a ultimul gram de rabdare din mine. Acum a incerc sa-mi incarc resursele necesare la ce mai urmeaza.
Nu au fost probleme cu primii 2 dinti.
Citeam candva (probabil in Mama si copilul) ca, temperatura, diareea, etc. nu se pun pe seama cresterii dintilor. O fi asa sau ba, nu stiu sigur. si totusi, agitatia care o are e ceva nou si din fericire rar. In urmatoarele saptamani ar trebui sa-i apara incisivii superiori.
Mananca bine, doarme bine, cu exceptia ultimei nopti cand a am luat-o in pat cu mine si azi cand a nu a
Multa sanatate
Copii Sara: 17 ani, 10 luni Daria: 15 ani, 10 luni
30.06.2007 8:39
Sara mi-a 2 ori febra de la dinti (38-38,2) o data la incisivul central de sus si o data acum la masele!!! Eu cand era si este agitata de la dinti( adica plangea aprope tot timpul, irascibila) ii dadeam Nurofen doza care se da la varsta respectiva!! si acum la masele fac la fel!!!