Copii Mihai: 18 ani Teodora: 16 ani, 2 luni am nascut deja!
07.03.2006 10:46tot medici si maternitati din cluj
Am citit si eu mesajele voastre. Eu am un bebe pe care l-am nascut anul trecut la Stanca; iar acum astept altul, pe sfirsitul anului. Problema mea (ca a la CDT. N-a atenta, si am putut sa o sun oricind. Dar la nastere nu mi-a a respiratie de-am crezut c-o sa-l pierd. Am nascut "aproape" normal (nastere provocata, dar dusa apoi normal) si mi-a a smecheras. Un prieten doctor mi l-a treaba? are rabdare sa povesteasca cu tine? vine la nastere? Mie mi-e cam groaza sa ma duc din nou la Stanca, am trecut si eu prin nebunia cu paturile inalte (am 1,59...) si cu asistentele tafnoase. Dar se pare ca e totusi optiunea cea mai buna pe moment.
Eu am nascut cu dr Sbarciu....E un om minunat, un adevarat profesionist.....eu tot la el as merge oricand....
Te sfatuiesc sa mergi cu toata increderea la el....Mai sunt fete aici care au nascut cu el si la fel ti-ar zice
Copii MATEI SERBAN - puiul nostru scump! 16 ani, 5 luni
12.12.2006 4:07
si eu am nascut cu dr.Sbarciu, mi l-a a prietena mea a el, am decis sa merg pe mana ei. si nu mi-a nu se pierde in momente mai critice.Parerea mea: e un bun profesionist si nu-ti fa griji,vine intotdeauna cand are nasteri!