Fetelor ma intereseaza si pe mine tot ce stiti despre viata in aceasta tara ... in zona Johannesburg ... poate aveti rude, prieteni, cunostiinte care au fost p-acolo si au stat mai mult sau au emigrat de-acolo ...
cum e sa traiesti acolo cu un copil prescolar ? ... mai sunt ghetouri? ... albii sunt separati de negri? ...
e mizerie, violenta?... sau e lume 'cilivizata' ca la America?
cel mai mult ma intereseaza cum e sa traiesti cu un copil acolo ... pareri subiective, obiective, cum vreti voi, dar sa fie de la fatza locului ...
din relatari de acum 2-3 ani: albii sunt separati de cei inchisi la culoare. parca nu era bine sa locuiesti la marginea orasului, iar in centru era destul de multa mizerie. nu mai tin minte prea multe, eu atunci am ramas cu impresia ca viata cu copii trebuie sa fie grea pe acolo.
am prieteni care au fost plecati acolo ( el a
si s-au intors pt ca nu le-a
asta acum citiva ani...au spus ca nu te poti acomoda, chiar daca mediul in care au ajuns ei era civilizat, totusi trebuie sa ieisi pe strada, sa mergi cu masina...si sentimentul ca nu o poti face in siguranta din cauza culorii pielii e de netrait.
si-au facut si multi prieteni...de toate culorile...dar nu a s-au intors.
in mod sigur nu te incurajeaza ceea ce am spus, dar.....asta e.
Sora mea a-a 2-4 ani in Madagascar. Cu un prescolar dupa ea. Din cauza climatului si-a la tara propusa de tine! Poate ca ar fii bine sa mergi intr-o vizita, si apoi sa hotaresti, nu? Exclusa posibilitatea asta?
Oricum, aveti grija de voi, nu doresc sa deschid televizorul si sa aud despre "riote" din AdeS, soldate cu disparitia unor canadieni. Numai bine!