Fetelor, stiu ca subiectul e vechi, dar nu vroiam sa deschid altul asa ca postez aici! si eu am intarcat-o pe a 6 zile...brusc, din pacate ; ca nu am avut ce face . Acum e totul ok cu ea, a papa destul de bine la celelalte mese. Buba mea e alta...sanii !! Am avut dureri urate primele 2-3 zile...acum durerea a nimic pentru durere! Cat o sa mai dureze pana isi revin sanii cat de cat la normal? Va multumesc!
alessia_de poti face si comprese la 3-4 ore cu branza dulce(quark) la care adaugi cateva picaturi de lamaie.Ceaiul de salvie este de asemenea un cunoscut pt antilactatie Iar ca mijloc homeopat exista Phytolacca D2 sau D4(intreaba farmacista..iti va da mai multe detalii)
Yannis al meu are acum 1 an jumate, il alaptez, dar ma gandesc sa il intarc. a vreo 4-5 ori tot pt tzitzi..., dar cel mai mult ma ingrijoreraza faptul ca nu mananca. Doctorul mi-a 1 an laptele meu nu mai are aceleasi caracteristici ca la inceput, nu ii ofera copilului prea mult. Nu m-a crocodil, si tot nu vrea sa manance. Iar asta noapte a ma mir cum de nu mi-au batut in zid vecinii. `de ficera data cand se trezea incercam sa-i dau din paharelul lui, a mare pt copil. Voi ati avut prob cu mancatul in timpul alaptTULUI?