28.03.2006 9:23timp liber ptr bb in militari. HELP!
am nevoie de ceva informatii, daca ma puteti ajuta. suntem din cluj si trebuie sa ne mutam ptr cateva luni in militari, bucuresti. as vrea cateva idei de petrecere a genul, unde merg bebii insotiti sa isi petreaca timpul liber, ce parcuri recomandati sau ce alte alternative ar fi ptr un bb de 6-7 luni
sper ca nu va incurc prea tare, da' e o treaba care ma doare acum.
multam anticipat ptr ajutor.
Copii Ana-Maria: 33 ani, 5 luni Cristiana: 17 ani, 3 luni
29.03.2006 9:18
Cred ca iti faci prea multe probleme; tu si bebele tau va veti putea petrece timpul impreuna la Bucuresti ca si la cluj; deocamdata este mic si nu are nevoie de foarte mult spatiu de joaca; in cateva saptamani veti cunosate alte mame si va veti face noi prieteni, asa ca nu dispera.
mult noroc!
La 6-7 luni noi ne-am limitat a
Pe Iuliu Maniu intre Veteranilor si Gorjului exista o zona pe care riveranii o numesc "la castani", unde sunt banci si este adunarea genereala a
Sunt parcuri cu leagane si nisip intre blocuri dar nu le recomand pentru varste atat de mici.
Iar daca ai masina la o aruncatura de bat este parcul Moghioros unde este o alta zona frumoasa de plimbare si unde stiu ca se adunau multe mamici de pe forum care locuiesc in zona.
multam onush mult.
chiar am nevoie, ptr ca eu merg la job si va sta cu mama. si doream sa stiu pe unde sa ii spun sa-l scoata. ptr mine e f important. si sa stii fatadedac ca are nevoie de spatiu ... si aer. de moghioros stiam, dar aveam nevoie si de confirmarea voastra. merci mult din nou. si de urari! sper sa fie bine. mai ales ca va sta mai mult cu mama. ced ca o sa optez ptr "la castani" pana la urma. o sa caut acolo si chirie
si noi stam in Militari si ne-am plimbat destul de mult pe sub castani, dar mie aceea mi se pare o zona foarte poluata, peferam ca la 6-7 luni sa-l plimb pe Andrei prin spatele blocurilor (noi stam la Gorjului, intr-o zona destul de linistita) iar in weekend mai mult in parcul Politehnicii sau in Gradina Botanica, locuri in care mergem si acum.
Cu siguranta vei gasi locuri bune pentru copil, chiar daca e un cartier aglomerat...
Copii Ana-Maria: 33 ani, 5 luni Cristiana: 17 ani, 3 luni
29.03.2006 2:00
Cred ca nu ai citi cu atentie, am spus ca ,,nu are nevoie de foarte mult spatiu" nu ca nu ar avea nevoie de spatiu; de aer nici nu mai vorbesc.
Dar uite ca te-au lamurit fetele, sunt parcuri in zona care te intereseaza si cred xca acum te-ai mai linistit!