VREI SA CASTIGI O GRAMADA de BANI FARA SA FACI NIMIC si CU DOAR O INVESTITIE de 6.00 RON, 6 PLICURI si 6 TIMBRE ? ATUNCI CITESTE MAI JOS !
DA-TI SINGUR SEAMA, CA NU E DOAR O ALTA ESCROCHERIE CI UN SISTEM CARE CHIAR FUNCTIONEAZA ! ANUNTA-TI-VA si PRIETENII CHIAR ASTAZI SA SE POATA BUCURA si EI de ACEASTA OPORTUNITATE !
Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani, REPEDE si LEGAL Merge! E testat! (nu e o escrocherie) Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la final textul.
Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 1.00 ron la 6 adrese. Apoi sa iti treci numele si adresa in lista pe care o vei gasi mai jos la pozitia a sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet. Pur si simplu!
Eu am trimis,am facut o incercare.Intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uluit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 185.00 ron. La sfarsitul celei de-a
PASUL 1:
- Ia 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele : “M-AM ADAUGAT LA LISTA TA”, apoi impatureste fiecare coala ca sa intre in plic;
- Ia 6 bancnote de 1.00 ron si punele CATE UNA in FIECARE din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure); Acum trimite plicurile la urmatoarele adrese:
1) TRUTA SIDONIA – STR. FAGARASULUI, BL. 10, SC. 3, AP. 30, COD. 545300, LOC. REGHIN, JUD. MURES
2) HOTEA CRISTIAN-STR.MUCIUS SCAEVOLA BL.S1 ET.1 AP.2 ARAD COD 2900
3) JIDAV MIHAI – STR. ALEEA BIZUSA, BLOC. 8, SCARA. 2, AP. 53, COD POSTAL 400429, CLUJ NAPOCA
4) MAIOR PAUL – SRT. SUSENII NOI, NR.20, LOC. REGHIN, JUD.MURES, COD. 545300
5) MARGARIT LIDIA - Com.Tirgsoru Vechi,Jud.Prahova,Sat.Strejnicu,Str.Principala,nr.329,PLOIESTI
6)COLTISOR ALINA-STR.MANASTIRII,NR.223 COM.CIOLPANI JUD.ILFOV COD POSTAL 077050
>PASUL 2: Taie din lista pe numarul 1 si muta celelalte adrese cu o pozitie mai sus ! (6 devine 5, 5 devine 4, etc…). Astfel numarul 6 devine liber;
- Completeaza cu numele si adresa TA aceasta pozitie.
Trebuie foarte clar sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECIT CEA de-a multiplicare se diminueaza.
PASUL 3:
- Acum publica anuntul la cit mai multe forum-uri/newsgroup-uri (sunt o groaza). 200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga!
Tineti minte : JUCATI CINSTIT si CORECT si VA FUNCTIONA !!! si ANUNTATI si PRIETENII DUMNEAVOASTR CHIAR AZI ! ASTFEL VOR CRESTE PENTRU TOTI CASTIGURILE !
MERGE SIGUR !
|