· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > La cumparaturi >Talcioc > Cu cat platiti bona?
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina «  1, 2
Acest forum este inchis, nu se pot scrie, crea, raspunde sau modifica subiecte  Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
Cat platiti lunar pentru bona?
Maxim 3.5 milioane
52%
 52%  [ 18 ]
4 milioane
23%
 23%  [ 8 ]
5 milioane
8%
 8%  [ 3 ]
5.5 milioane
0%
 0%  [ 0 ]
6 milioane
8%
 8%  [ 3 ]
6.5 milioane
0%
 0%  [ 0 ]
Peste 6.5 milioane
5%
 5%  [ 2 ]
voturi totale : 34

autor Cu cat platiti bona?     
Arinutza

Copii
Arin Vlad: 17 ani, 9 luni

05.01.2006 10:34     citat 

Eu am o dna la menaj de 3 ani si de luna viitoare vine sora ei care este pensionata de boala pentru bebe si gatit . Sunt ambele femei foarte de incredere si, cel putin cea pe care o am demult il iubeste foarte mult pe micut . Insa ea lucreaza si nu poate sa stea 6-7 ore la mine. M-am inteles sa le dau la amandoua 5 mil. Mi-ar fi convenit mai mult sa vina doar una insa e destul de greu sa ai grija si de copil, sa si gatesti, si sa faci tot ce trebuie prin casa . si cea pentru menaj vine de 2 ori pe saptamana. Am putin emotii in ceea ce priveste reactia piciului insa se pare ca a a la 2 ani la gradinita, si pana la 2 ani la bunica.
----------

Ce faci daca nu ai bunici la care sa ii lasi si nici cine sa stea cu ei intre momentul in care se termina gradinita si momentul in care termini tu serviciu?

sus

Denunta
tutidana

05.01.2006 12:49     citat 

Buna fetele,cu toate ca nu am copii,stiu de la cumnata mea ca la bona ii da 3,500,000 lei si sta cu copilul 8 ore pe zi(5 zile pe saptamana) ,pe linga faptul ca are grija de copil ii mai face si piata si curatenie in casa,acum depinde de fiecare cum se intelege cu respectiva in privinta banilor.

sus

Denunta
silviamures

Copii
Patrick Alexandru: 17 ani, 3 luni
Cristian: 13 ani, 2 luni
am nascut deja!

06.01.2006 3:27     citat 

Onush ai dreptate. La asta nu m-am gandit. Cred ca tot trebuie sa angajezi pe cineva. Daca ma gandesc bine eu si sora-mea am avut o femeie care ne astepta acasa cand veneam de la gradinita, scoala si ne incalzea mancarea.

sus

Denunta
Serghei

Copii
Sergiu: 18 ani, 1 luna
am nascut deja!

06.01.2006 6:53     citat 

...dar tot mi se pare exagerata suma.....la banii astia ar trebui sa ti-l invete si limbi straine scot limba Are vreo calificare deosebita aceasta bona?

sus

Denunta
Serghei

Copii
Sergiu: 18 ani, 1 luna
am nascut deja!

06.01.2006 6:59     citat 

Scuzati... n-am specificat ca vorbeam despre bona Garfieldei jenat

sus

Denunta
Amedy

06.01.2006 8:26     citat 

Eu dau unei doamne care sta cu copilul mic pana il duc eu la scoala pe cel mare 500.000 lei pe luna.Este vb de 15 minute maxim dimineata la 8. Unii zic ca e mult altii ca e bine...insa eu nu stiu ce m-as face fara ea,probabil as da si mai mult numai sa vina,copilul la ora aceea doarme in patutul lui caldut, nici nu vreau sa ma gandesc ce as face fara ea... trist

sus

Denunta
Garfielda

Copii
Tudor: 18 ani

08.01.2006 11:04     citat 

Serghei, cred ca am spus deja ca mie mi se pare normal sa-i remunerez absenta de la ea de acasa. Practic bona este "la serviciu" cate 2 saptamani aproape non-stop. In plus, mi-a trebuia sa-i dau ceva peste cat castiga ca sa aiba motivatie sa vina in alt oras. si ma bucur ca ma facut-o. Cred ca sunt banii cel mai bine cheltuiti vreodata. E grozava si copilul se intelege extraordinar cu ea, iar eu ma simt linistita cand plec de acasa ca stiu ca e pe maini bune.

sus

Denunta
shobo

Copii
Codrin-Stefan: 18 ani, 3 luni
am nascut deja!

11.01.2006 12:12     citat 

si noi tocmai am angajat o bona pt micutz si ii dam 4 mil la 9 ore/zi. pe linga micutz mai face curat / gatit pt noi dar NUMAI cind are timp, adica cind doarme baiatul .(micutzului inca ii gatesc eu si ii las - dar si asta voi face inca 2 luni doar).

in afara acestui sal ii vom mai da si atentii specilae. CO platit cind avem si noi, cadouri sau mici prime de ziua ei / 8 martie / Paste / Craciun.

parerea mea e ca femeia potrivita si buna pt copil merita destul! chiar si 7 mil! buna sa fie!

pupici

sus

Denunta
pitirike

Copii
LUCA AKOS: 17 ani, 8 luni

16.01.2006 1:57     citat 

Garfielda,eu sunt de acord cu tine, cred ca cel mai important lucru este sa stii ca este pe maini bune si pleci linistita la lucru!Eu inca nu am problema asta dar in curand...bunicii lucreaza inca asa ca va trebui sa ma orientez si eu la anul! zambet daca ai bani, mi se pare normal sa rasplatesti pe cineva care are grija de ce ai tu mai de pret!mai ales cand e asa greu sa gasesti pe cineva!nasa lui bb are o fetita de 2 ani si platea bona pentru 4 ore cu 6mil.Nu facea nimic in plus decat statea cu fetita, mergea in parc...dar avea pregatire de profesoara universitara! scot limba

sus

Denunta
bubuliculus

Copii
Tiberiu: 17 ani, 10 luni

20.01.2006 6:45     citat 

Va rog mult mult, ma poate ajuta cineva cu o recomandare pt o bona ok? In jur de 40-50 ani, curata si sa iubeasca bebelushii.
Tre sa ma intorc la munca in februarie si nu am pe nimeni cu care sa-l las pe Tibi al meu...
ma puteti contacta pe [email protected]

Multumesc mult de tot.

sus

Denunta
mikimihaescu

Copii
Luca Vlad: 21 ani, 5 luni
Andrei Tudor: 26 ani, 10 luni

20.01.2006 7:08     citat 

Eu am o bona inca de cand era Andrei mic, in aprilie face 8 ani de cand e la noi. La inceput am angajat-o doar la copil, dar acum, cand si Andrei si Luca sunt relativ mari si nu au nevoie de atentie permanenta ii dau sa faca si prin casa curatenie si sa calce. Ii dau cam 200 000 lei pe zi, nu sta chiar 8 ore, vine de vreo 3 ori pe saptamana, ii dau si mancare si oricum nu se speteste, dar vine oricand am nevoie de a la casa noastra de vacanta, ca am ramas singura cu copiii acolo. E bine ca e de incredere, chiar daca vorbeste uneori prea mult. Dar cine nu are defecte?

sus

Denunta

< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina «  1, 2
Data este GMT + 2 Ore
Acest forum este inchis, nu se pot scrie, crea, raspunde sau modifica subiecte  Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
mergi la: