· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
zahar  |
SMOKY

|
10.11.2002 10:28 zahar |
|
| |
|
..fimea are aproape 11 luni ..pot sa adaug zahar la mincare sau la ce vreau sa-i dau...de exemplu ceai?..pina acum nu i-am dat nimic dulce sa pape ci doar sa guste..caci pofeste la orice...
|
sus |
 |
|
|
Cora

|
10.11.2002 10:42 |
|
| |
|
Yup, dar in cantitati cit mai reduse. Totusi el provoaca carii si va trebui sa-i clatesti dintisorii dupa ce consuma ceva dulce.
Eu nu i-am dat mult zahar si dulciuri lui Alex si el stie bine ca ele provoaca carii si ajunge fara dinti ca mami si tati , asa ca nu ma bate la cap cu toate minunile pline de coloranti sau alte aiureli.
|
sus |
 |
|
SMOKY

|
10.11.2002 11:13 |
|
| |
|
nici eu nu vreau sa-i dau dulce mult..asa pt gust..cel putin acum...mai incolo nu stiu...vroiam insa sa-i dau ceai...ca fara zahar nu e bun...
|
sus |
 |
|
madi23

Locatie: AustriaCopii Antonia Nicole: 20 ani Lukas Eduard: 17 ani, 3 luni am nascut deja!
|
10.11.2002 12:48 |
|
| |
|
salut!
ceaiurile ptr copii( hipp, milupa de exemplu) sunt deja indulcite, insa daca vrei tu sa-i prepari din plante, poti folosi glucoza + ca are si multe vitamine.
Eu una i-am dat Antoniei cand eram bb.
A mai folosit cineva glucoza( traubenzucker) la bb??
Numai bine, Madi&Antonia
|
sus |
 |
|
Cora

|
10.11.2002 9:44 |
|
| |
|
Pai daca doar in ceai, mai bine fierbe o data cu apa 1/2 lingurita de miere, este mai gustoasa. 
|
sus |
 |
|
|
Anne-Marie

Locatie: bucurestiCopii Alexandra: 19 ani, 4 luni Adelina: 11 ani, 1 luna
|
10.11.2002 10:19 |
|
| |
|
Mie mi-a zis pediatra sa-i indulcesc ceaiul cu glucoza, dar pentru ca fata mea l-a acceptat asa cum e am hotarat sa nu... pana acum nu i-am indulcit nimic... doar cerealele pe care i le dau au putin zahar, dar ii dau ffff cantitati mici si o spal pe dinti dupa... fata s-a invatat asa... de ex, ei nu ii place panadolul... e mai bun eferalganul... panadolul e mai duce! 
|
sus |
 |
|
CORINA

|
11.11.2002 1:58 |
|
| |
|
Daca nu vrea altfel sa bea ceaiul poti sa-l indulcesti un pic, dar sa fierbi neaparat zaharul, sa nu-l pui ca la noi, oamenii mari, la sfirsit.
|
sus |
 |
|
|
|