· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
nume bebelusului  |
cornelia

Locatie: Galati-RomaniaCopii Alexander Wayne: 17 ani, 11 luni Richard: 16 ani, 5 luni
|
15.10.2004 6:44 |
|
| |
|
Eu daca as fi avut fetita as fi numit-o BIANCA si as fi alintat-i Bianu , Ancutaza, Biencutza , Bia...dar asa pe baietii mei ii alint "putzosii lui mama!!!" 
|
sus |
 |
|
|
bursucu

|
15.10.2004 8:59 |
|
| |
|
Anastasia sau Allex-Cezara, daca voi avea fetita.
Pt. un baietel mi-ar placea Mihnea.
Dar nu sunt hotarata definitiv... Trebuie un nume care sa mearga cu cel de familie.
Parerea mea!
|
sus |
 |
|
Delica

|
18.10.2004 1:06 |
|
| |
|
Mie imi place foarte mult Paula... nu stiu insa diminutive pentru acest nume dar nici nu mi se pare foarte important pentru ca poti sa-ti alinti fetita si altfel decat legat de numele ei... Din experienta mea iti spun ca pe baiatul meu il cheama Bogdan dar rareori i-am spus Bogdanel... cand era bebelus ii spuneam la un moment dat "Pustiulica" ... pe baiatul surorii mele il cheama Sebastian si este bebelus si ii spunem "Iepuras"
Am avut o prietena in copilarie pe care o chema Iudita si pe care o strigam cu totii Boby
Si inca un lucru care mi s-a intamplat: Cand am ales numele penru copilul nostru, mi-a placut foarte mult Bogdan.... si acuma imi place dar acum imi plac si alte nume pe care atunci nu le-am bagat in seama... asta-i viata, oamenii se mai schimba
Sa ai curaj si sa alegi cel mai frumos nume dar sa ne scrii si noua cum ti-ai botezat fetita... 
|
sus |
 |
|
aura

|
18.10.2004 11:50 |
|
| |
|
Fetita unei amice de-a mea se cheama Noemi ,in biblie exista acest nume ,de acolo l-a luat.
Baiatul meu se numeste Sebastian ,acum sunt insarcinata ...daca-i fata se va numi Alexandra sau Alessia .Daca-i baiat....nu stiu
|
sus |
 |
|
|
|