· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Copiii >Toate varstele > Adoptia: o cale de a fi si tu fericita
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor Adoptia: o cale de a fi si tu fericita     
dakiki

17.10.2004 6:45   Adoptia: o cale de a fi si tu fericita  citat 

Daca nu puteti avea copii, nu trebuie sa disperati.Dumnezeu are grija si de voi si de copii parasiti.Adoptia este un lucru real .Sunt fericita ca am infiat o fetita minunata si sper ca, daca sunteti si voi in situatia de a nu putea avea copii si va doriti acest lucru, sa aveti curajul sa faceti si voi acest pas.

sus

Denunta
Dodutz
Locatie: Bucuresti

17.10.2004 11:11     citat 

Felicitari, Dakiki, si-ti doresc multa fericire alaturi de norocoasa papusa! Ceea ce ai facut tu mi se pare un gest de o mare noblete sufleteasca. Putini dintre noi ar fi capabili de asa ceva (chiar si in conditiile in care nu pot avea propriii copii), asa ca ma inclin in fata ta.

sus

Denunta
dakiki

18.10.2004 6:38     citat 

Dodutz,
Imi pare bine ca cineva a citit mesajul meu.Intr-adevar ai dreptate: este o papusa : bruneta cu ochii albastri, cu gene lungi si intoarse.


sus

Denunta
ttcrissy
Locatie: Bucuresti

18.10.2004 11:04     citat 

Felicitari sincere si din partea mea! Io tocmai am o prietena care a facut un mic pas spre implinirea acestei dorinte. Din pacate, urmatorii pasi sint mult mai dificili, adica gasirea unui copil mic, nou nascut, asa isi doreste ea.

Daca vrei, da-ne mai multe detalii despre cum ai devenit mami...poate mai ajuti si pe altii.


sus

Denunta
dakiki

19.10.2004 5:37     citat 

Eu zic sa-ti incurajezi prietena si sa-i transmiti sa aiba rabdare, sa nu se grabeasca la alegerea copilului, sa vada cat mai multi copii daca este posibil.Va simti singura care va fi alesul.In cazul meu totul a decurs repede: fetita noastra a fost al doilea copil "vizionat".Am luat-o din maternitate la aproape 3 saptamani. Am vazut-o intr-o zi de luni, marti i-am facut analizele, iar joi dimineata am luat-o acasa in plasament.De cum am vazut-o am fost fermecati de ea si am stiut ca va fi a noastra.Asa a vrut Dumnezeu care a avut grija si de noi, si de ea.Bafta multa prietenei tale !

sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> 
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: