· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Adoptia: o cale de a fi si tu fericita  |
dakiki

|
17.10.2004 6:45 Adoptia: o cale de a fi si tu fericita |
|
| |
|
Daca nu puteti avea copii, nu trebuie sa disperati.Dumnezeu are grija si de voi si de copii parasiti.Adoptia este un lucru real .Sunt fericita ca am infiat o fetita minunata si sper ca, daca sunteti si voi in situatia de a nu putea avea copii si va doriti acest lucru, sa aveti curajul sa faceti si voi acest pas.
|
sus |
 |
|
|
Dodutz

|
17.10.2004 11:11 |
|
| |
|
Felicitari, Dakiki, si-ti doresc multa fericire alaturi de norocoasa papusa! Ceea ce ai facut tu mi se pare un gest de o mare noblete sufleteasca. Putini dintre noi ar fi capabili de asa ceva (chiar si in conditiile in care nu pot avea propriii copii), asa ca ma inclin in fata ta.
|
sus |
 |
|
dakiki

|
18.10.2004 6:38 |
|
| |
|
Dodutz,
Imi pare bine ca cineva a citit mesajul meu.Intr-adevar ai dreptate: este o papusa : bruneta cu ochii albastri, cu gene lungi si intoarse.
|
sus |
 |
|
ttcrissy

|
18.10.2004 11:04 |
|
| |
|
Felicitari sincere si din partea mea! Io tocmai am o prietena care a facut un mic pas spre implinirea acestei dorinte. Din pacate, urmatorii pasi sint mult mai dificili, adica gasirea unui copil mic, nou nascut, asa isi doreste ea.
Daca vrei, da-ne mai multe detalii despre cum ai devenit mami...poate mai ajuti si pe altii.
|
sus |
 |
|
dakiki

|
19.10.2004 5:37 |
|
| |
|
Eu zic sa-ti incurajezi prietena si sa-i transmiti sa aiba rabdare, sa nu se grabeasca la alegerea copilului, sa vada cat mai multi copii daca este posibil.Va simti singura care va fi alesul.In cazul meu totul a decurs repede: fetita noastra a fost al doilea copil "vizionat".Am luat-o din maternitate la aproape 3 saptamani. Am vazut-o intr-o zi de luni, marti i-am facut analizele, iar joi dimineata am luat-o acasa in plasament.De cum am vazut-o am fost fermecati de ea si am stiut ca va fi a noastra.Asa a vrut Dumnezeu care a avut grija si de noi, si de ea.Bafta multa prietenei tale !
|
sus |
 |
|
|
|