· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Copiii >Toate varstele > Atentie la pampers facuti in polonia
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor Atentie la pampers facuti in polonia     
Piocu

30.10.2004 2:19   Atentie la pampers facuti in polonia  citat 

Atentie la pampers. Am cumparat in 27.09.2004 pampers si din cate se pare acestia sunt "speciali", facuti in polonia. Ca urmare daca bebele face un pipi poti sa schimbi pampers-u, ca-i gata, daca te uiti prin el vezi totul. Doamne fereste sa faca un scaun, ca-i sunt gata toate hainutele. E vorba de marimea 4, nu stiu daca sunt probleme si cu alte marimi. Din nefericire am luat 2 baxuri neavand pina acum probleme. Stie cineva cum pot schimba acesti pampers in principiu tot cu pampers da facuti eventual in alta parte?

sus

Denunta
Theodora
Locatie: Atena,
Copii
Alexandros: 18 ani, 9 luni
Yannis: 18 ani, 9 luni

30.10.2004 2:32     citat 

In Grecia Pampers gasim din Germania si din Polonia,de obicei pachetele mari sint din Polonia!
Nu stiu daca Pampers facut pt Romania e acelas cu Pampers facut pt Grecia,probabil nu din spusele tale,pt ca eu atit timp cit am folosit,acum nu mai folosim,decit noaptea si iau niste scutece mai ieftine pt ca de multe ori nici nu fac si le arunc mai cu inima decit pe Pampers,de cle mai multe ori din Polonia,nu am avut nici cea mai mica problema!

E singurul pachet cu care ai avut probleme?
Poate e doar o problema de lot,sau cine stie,Pampers e o firma serioasa,cred eu si nu ar arunca cu buna credinta pe piata produse lipsite de calitate!

La noi exista un nr de tel gratis cu care poti vorbi cu compania in legatura cu orice problema,legata de scutece,daca vrei cupoane...exista un asa nr unde sa poti suna si sa faci cunoscuta problema?

Nu mai bine!


sus

Denunta
emi_us
Locatie: New York
Copii
Matthew: 16 ani, 7 luni

30.10.2004 5:52     citat 

Asta te sfatuiesc si eu sa faci ca sa-ti recuperezi banii pierduti. Suna la reprezentantul Pampers in tara ta si spune-le ce s-a intamplat. In mod normal iti vor trimite altele.

sus

Denunta
emi_us
Locatie: New York
Copii
Matthew: 16 ani, 7 luni

30.10.2004 5:54     citat 

Asta te sfatuiesc si eu sa faci ca sa-ti recuperezi banii pierduti. Suna la reprezentantul Pampers in tara ta si spune-le ce s-a intamplat. In mod normal iti vor trimite altele. Soacra-mea a sunat o data la Coca Cola pentru ca ea avusese norocul sa deschida o cutie care avea un gust tare aiurea. I s-a cerut sa trimita ambalajul la ei si drept "rasplata" i-au trimis un bax de cutii cu Cola acasa.
Incearca!


sus

Denunta
emi_us
Locatie: New York
Copii
Matthew: 16 ani, 7 luni

30.10.2004 5:56     citat 

Bahhh ... scuzati multitudinea mesajelor. Astazi nu ma inteleg cu internetu' prostit

sus

Denunta
Piocu

30.10.2004 7:19     citat 

probabil ca o sa contactez reprezentantii locali, singura problema e ca aici suntem in romania nu in State sau in EU, si nimeni nu te prea baga in seama(doar de aia ati plecat poate de aici). Mersi

sus

Denunta
MATZA
Locatie: TIMIS RO.
Copii
Snejana Gabriela: 17 ani, 2 luni

30.10.2004 7:41   Atentie la pampers facuti in polonia  citat 

Draga mea ia suna tu la dansii si da-te nepoata lui nu stiu care mare deputat si ameninta cu nu stiu cate procese in care vei cere nu stiu cate despagubiri si nu stiu cate daune morale si sa vezi cum se rezolva problema mai ceva ca-n state foarte fericit Sau ameninta ca se va difuza stirea asta pe nu stiu cate prog de televiziune si mai inca pe atatea prog radio............. nervos

sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> 
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: