· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Alimentatia copiilor >Alimentatia artificiala a sugarului > Nu vrea sa bea apa
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina «  1, 2
subiect nou  raspunde
autor Nu vrea sa bea apa     
carole
Locatie: Sens unic
Copii
little princess: 12 ani, 4 luni

18.09.2008 2:40     citat 

Incearca sa ii faci laptele mai diluat. Pastreaza acelasi numar de masuri de lapte praf pe zi (aportul nutritiv sa fie nemodificat) si pune la 2 biberoane ziua cate 30 ml in plus. E ca si cum ar fi avut 60 ml apa.
A mea ar bea cu bucurie un bibe de ceai in loc de apa, asa ca ii pun la cele 3 bibe cate o masura in plus la fiecare, echivalentul apei chioare din ceai.


sus

Denunta
bucatzica
Locatie: Constanta

18.09.2008 7:48     citat 

----------
DANONINO a scris:
si eu tot lapte praf ii dau. pentru constipatie eu ii fac laptele praf cu ceai de musetel in loc de apa. doar primele doua mese si vad ca functioneaza ca si noi ne-am chinuit cu constipatia. in primele saptamani nici ea nu vroia apa dar cu timpul s-a obisnuit.
----------


dupa prima saptamana asa i`am facut si eu...daca am vazut ca nu vrea sa bea ceaiul simplu am inceput sa il bag in lapte...ce`i drept nu avea nici un efect la ea ceaiul de musetel...si cand i`am spus doctorei m`a certat ca nu trebuie sa il bag in lapte ca ce fac eu..."ii dau lapte sau il indoi si iese apa chioara"....si i`am cumparat ceai de chimen si anason...la inceput nu l`a vrut....dar cu timpul a inceput sa`l bea....dar nu pot sa`i dau copilului ceai de constipatie atat timp cat ea iese singurica afara (deocamndata)...cand vad ca vrea sa iasa si nu poate atunci ii fac d`asta.
Vedem noi ce facem maine....ptr ca ma duc cu ea la doctor....facem 1 luna de viata zambet sarut


sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina «  1, 2
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: