· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > bebelusi de toamna-iarna 2008(8)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
bebelusi de toamna-iarna 2008(8)  |
mamistef

Locatie: MontrealCopii Tudor: 15 ani, 8 luni Maria: 12 ani, 3 luni
|
17.11.2008 7:21 bebelusi de toamna-iarna 2008(8) |
|
| |
|

19.09.2008 ...............Emma-Sofia,pui de Alina28
23.09.2008.................Maia-Sofia,pui de andreea_andreea
25.09.2008.................Denisa-Alina,pui de mare_melisa
25.09.2008.................Denis-Andrei,pui de Alinutza22
29.09.2008.................Ana-Sinziana,pui de pingudina
30.09.2008................Rebeca-Maria,pui de VasiJoy
2.10.2008...................Radu-Stefan,pui de Liana76
6.10.2008...................Ingrid,pui de Rabia
6.10.2008...................Maria-Letitia,pui de mamistef
7.10.2008..................Andrei-Gabriel,pui de Monatamas
7.10.2008...................Tudor,pui de godess
9.10.2008...................Taheira-Aija,pui de bumburel
10.10.2008................Remus,pui de anness
12.10.2008.................Lucas-Stefan,pui de Monalicious
15.10.2008.................Lucas,pui de brishtara
21.10.2008.................Daria-Gabriela,pui de Ireen
22.10.2008.................Maria,pui de bursucitza
22.10.2008................Tudor-Constantin,pui de mimilyca
22.10.2008................Toma ,pui de Motania
26.10.2008.................Teodora-Stefania,pui de Claudya-Maria
30.10.2008.................Letitia-Elena,pui de Lilimarlene
30.10.2008.................Mihai,pui de Kike83
6.11.2008...................Christiana-Maria,pui de Christa-Maria
6.11.2008...................Amira-Iulia,pui de Lauramaria
14.11.2008………….Lavinia-Maria,pui de lori4u
avem 25 de bebelusi, 15 fetitze si 10 baietzei! asteptam si alti bebelusi si mamici sa ni se alature!!

fetele care nu aveti poze aici in colaj sau care doriti alte poze mai frumoase puse"la panou",postati poze cu bebelusii si vom actualiza colajul!
atentie,avem citeva fete care nu au postat inca poze cu copilasii,deci Andreea nu a avut de unde lua poze cu bebelusii!
o sa repetam acest anunt la inceputul fiecarui capitol,sa fim sigure ca e vazut de toata lumea
capitolul anterior Bebelusi de toamna-iarna 2008(7)
|
sus |
 |
|
|
andreea_andreea

|
17.11.2008 7:24 |
|
| |
|
multumim mami 
|
sus |
 |
|
bursucitza

|
17.11.2008 7:28 |
|
| |
|
multumim mamistef si andreea pentru listuta si colaj
a mea printesa a azi a stat treaza toata ziulica....poate la noapte doarme si ea si noi bine...
miercuri vine dna doctor si o cantareste si ii face si D2 - ul... abia astept sa vad cate kg are 
|
sus |
 |
|
alina28

Locatie: satu-mareCopii EMMA SOFIA - iubirea mea 12 ani, 4 luni
|
17.11.2008 7:29 |
|
| |
|
Mami... multumim de listuta...
Noi am fost afara la plimbareala... e un frig.. brrrrr acum am intrat in casa... Acum tre sa fug sa fac ceva de papa pt tati si pt mine... da rezolv repede.. un gratar cu cartofi prajiti si salata... ha.. Sper ca o sa doarma iubita mea pana termin .. fug
|
sus |
 |
|
mamistef

|
17.11.2008 7:36 |
|
| |
|
cu drag fetele,eu iar am fost plecata de la calculator mai bine de o ora,nici nu mai stiu,si ma gindeam ca Andreea se bazeaza ca schimb eu capitolul,eu ma bazez pe Andreea si stau fetele fara capitol insa am avut noroc
Maria mea a fost treaza in prima parte a zilei,apoi tot a dus-o intr-un nani/papa/caca de pe la 2 incoace,acum in sfirsit a deschis ochii mari si sta cu noi in scoica,vad ca nu o necajeste nimic,sper sa o duca tot asa pina spre ora 9...eheeheee..vise...om vedea,daca vad ca pica de somn si foame o culc si pe la 8 jumate,nu-i problema 
|
sus |
 |
|
|
Drutza

|
17.11.2008 10:43 |
|
| |
|
Multumesc pt incurajari M-am mai linistit...am mai vb si cu doca si mi-a zis sa vedem intai rez la analiza si apoi facem cum vreau eu, numai sa stau linistita, k o sa fie bine...iar despre antibiotice, incerc sa ma gandesc k nu-i fac rau k le iau, ci o protejez...Mimi, mi-a dat si ovule, nici astea nu-mi plac, dar..ce sa-i faci?
Pup din tot sufletul toti bebeii, sunt toti atat de frumosi , si ciufulite si cu pumnisorii stransi, si cu funduletzul in sus....ce mai, iti vine sa-i papi pe toti...
De abia astept sa fac parte oficial din club si sa particip la toate discutiile.
Poopi 
|
sus |
 |
|
godess

|
17.11.2008 11:17 |
|
| |
|
Drutza! ce faci? mai ai putin si vii si tu printre mamici...yupy... cum te simti?ai terminat tratamentul??o sa fiti bine amandoua....o sa vezi!ai grija de voi!! 
|
sus |
 |
|
tei

Locatie: ctaCopii Iona: 23 ani, 8 luni Christian: 12 ani, 1 luna
|
18.11.2008 1:45 |
|
| |
|
Woauuuu, ce frumos! Numai unu si unu bebeii.
Mami...pey cand o sa mai venim si noi, astea din iarna 2008....se va ingrosa colajul!
Pupam!
|
sus |
 |
|
bursucitza

|
18.11.2008 7:09 |
|
| |
|
buna dimineata doamnelor

|
sus |
 |
|
CLAUDYA-MARIA

Locatie: VasluiCopii Claudia Maria: 15 ani, 5 luni Teodora Stefania: 12 ani, 3 luni
|
18.11.2008 7:59 |
|
| |
|
Neatza, bebelici si mamici V-as da o cafelutza, dar nu ma pricep si nici nu e recomandata
Multumim si noi pt listutza si colaj celor doua mamici harnicutze
Noi am avut o noapte horror si ziua se prevede la fel Cea mare a avut (si are) temperatura, cea mica muci si colici Va dati seama ca am facut ture dintr-o camera in alta toata noaptea, asa ca sunt zombi Nu am mai trimis-o la camin pe Claudia, o tin acasa toata saptamana, poate reusim sa ne punem pe picioare... desi cred ca ajungem la medic, ca vad ca temp scade pe moment, dar revine
Teodorei i-am cumparat batista bebelusului aseara, am folosit-o putin, azi o s-o utilizam la maxim, poate scapam si de muci Si asta dupa ce am laudat-o ca a luat super bine in greutate
In rest... rugati-va sa fac fatza cu doua mandre care ma intind ca pe elastic
Pupici si o zi super
|
sus |
 |
|
mamistef

|
18.11.2008 8:07 |
|
| |
|
buna dimineata!
pai cum sa nu inceapa ziua bine daca ne saluta dis-de-dimineata asa o fatzuca dragalasa??buna dimineata,Maria-mini-bursucitza!
Alina,imi pare tare rau de necazurile voastre de sanatate...asta e unul din motivele pentru care am hotarit(cu mare,mare parere de rau) sa nu-l dau pe Tudor la gradinita anul asta
stiu ca are nevoie de copii,stiu ca ar invata multe lucruri,insa ....m-am temut sa nu mi-o imbolnaveasca pe Maria acum,in primele luni
multa sanatate Claudiei si lui Teo!!! o sa te ajute batista bebelusului!(eu ii fac reclama,dar nu o folosesc )
Drutzi,Tei....pai va asteptam cu mare drag!!!!!las' sa fie colajul mare si gros!
idei de mincare:azi fac mazare cu pipote si inimioare(pofta lui George) si ficatei cu smintina pt mine dar e mai bun ce gatesc pt mine!! neh neh neh neh neeeeh neeeeh 
|
sus |
 |
|
mamistef

|
18.11.2008 8:18 |
|
| |
|
aaa...am uitat sa scriu ceva:
noi trecem printr-un minunat puseu de crestere,de doua nopti papa fata mea din 2 in 2 ore,cam asa si-i dau,ce sa fac si sincer,cu ochii mei de cioara inamorata de puiul ei parca o si vad cum creste de la zi la zi draga mamei
a,Alina,tu ziceai ceva de cafea...pai mamicule,eu beau o jumatate de cana e cafea in fiecare dimineata,pe care o completez pina sus cu apa plata(exact cum faceam in sarcina)...pina seara se "duce" toata cofeina din lapte,iar faptul ca Maria se trezeste de 2 nopti sa manince nu e de la cafea,pt ca e linistita si dupa ce papa adoarme bustean la loc
la inceput am testat reactia Mariei cu doar vreo doua guri de cafea,si am fost atenta toata ziua si noaptea...n-a avut nimic!
pe mine cafeaua decofeinizata mai mult ma enerveaza,de asta nu apelez la ea-imi place gustul de cafea normala,efectele ei )si aici nu ma refer doar la senzatia de vioiciune,ci si la senzatia din baie,de...."dupa" )
|
sus |
 |
|
alina28

|
18.11.2008 8:43 |
|
| |
|
Buna dimineata...
Si eu beau cafea dar o completez cu muult lapte... dimineata... altfel as fi o zombi... Azi trebuie sa merg la dentist si nu am cu cine sa o las pe Sofia... se ofera cineva??? 
|
sus |
 |
|
alina28

|
18.11.2008 8:49 |
|
| |
|
Cred ca o sa o duc cu mine... si sa stiti ca eu nu am fost inca la gineco pt controlul de la 6 saptamani tot din acest motiv... La dentist o pot duce cu mine pt ca dentistul e fff organizat are programari facute si nu sta nimeni la coada... dar la gineco e jale.... daca ajung la 2 intru la 6 si tot timpul e plina sala de asteptare iar ca sa ma milogesc sa ma cheme prima nu imi place... chiar si cu programare e o harababura acolo... 
|
sus |
 |
|
alina28

|
18.11.2008 8:52 |
|
| |
|
Hai drutzu ...hai tei... va asteptam ... mie cel putin imi este tare dor de voi....
La gravidoase nu am mai intrat din lipsa de timp... ma bucur sa pot intra aici... 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|