mutzimama

|
28.11.2003 11:17 vine mosu' - poezii, ajutati-ma |
|
| |
|
fetelor, dragelor! vine, vine mosu' (nicolae sau mikulas - cum vreti voi) . noi am si pus la cale un "party" , adica vine mosu adevarat , imbracat si cu sacul plin de cadouri...... astea toate -s bune si frumoase, dar tare as vrea sa imi invatz printisorul sa spuna o poezioara. da' al naibii sa fiu, nu imi aduc aminte nici una. va rog sa ma ajutati..... precizez printisorul are 2 anisori si trei luni, e foarte destept ( sa ma laud) stie deja o gramada de poezii. deci , daca stiti vreo poezie scurta si usor de memorat astept ajutorul vostru..... va multumesc si va tzuc din oradea... si sa va aduca mosu' la copii multe bune si frumoase....... 
|
sus |
 |
|
ina_nz

Locatie: auckland, new zealandCopii Adrian: 18 ani, 11 luni Maya: 12 ani, 11 luni
|
28.11.2003 11:23 |
|
| |
|
Vezi la sectiunea Poezii....gasesti una draguta.... a imi trebuie ceva usor, cu rima.... adica sa poata invata un copilas de 2 ani...... ceva de genul catzelus cu parul cret...aia o stie bine de tot.... va rog, va tzuc din oradea.... 
|
sus |
 |
|
ina_nz

Locatie: auckland, new zealandCopii Adrian: 18 ani, 11 luni Maya: 12 ani, 11 luni
|
28.11.2003 11:50 |
|
| |
|
de asta ce zici?
mos nicolae
pentru ca ai fost cuminte
mosul mic si făr de minte
s-a
să treacă şi pe la tine
şi să-ţi lase-n cizmuliţă
un cadou în punguliţă
|
sus |
 |
|
mutzimama

|
28.11.2003 12:02 |
|
| |
|
merci ina ! e faina, dar cum sa spun "far de minte"
asa o sa fiu daca ii spune... si oricum ma pot astepta sa spuna vreo perla.... de exemplu cand a la ei..... dar astea toate le stiti voi, nu?! , va tzuc de la oradea
|
sus |
 |
|
beatricerus

Locatie: Cluj-NapocaCopii Rus Andrei: 21 ani, 11 luni Rus Alexandru Cristian: 16 ani, 4 luni
|
28.11.2003 5:04 |
|
| |
|
Mosule cu zambet drag
Vino si la mine-n prag
si te rog sa nu-mi aduci
Nici stafide si nici nuci
Bomboane si jucarii
Sa le tii pentru copii.
si una cu Mos Craciun:
Mos Craciun cu barba alba
Vino-n noaptea asta dalba
Vino si la casa noastra
si ne bate la fereastra.
Treci cortina ce-a fier
si vino repede la Andrei.
Ultimele doua versuri adaptate pentru puiul meu.
|
sus |
 |
|
roxanica-mamica

|
01.12.2003 7:31 |
|
| |
|
[b]fetelor, se pare ca o sa vina si la voi mosu, ca sunteti pregatite cu poezioare ! hihi. de abia astept sa se faca si puiul meu mare sa invatam poezii. dar mai am ceva de asteptat. peste 10 zile are 4 luni. la anul ![/b]
|
sus |
 |
|