· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Probleme cu parul  |
Mihaela29

Locatie: Vancouver, CACopii Matthew David: 13 ani, 6 luni Nicholas Daniel: 10 ani, 10 luni
|
26.01.2006 8:49 |
|
| |
|
Chrisidy Mulmumim tare mult pt informatii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
sus |
 |
|
|
andra1002

|
27.01.2006 11:09 |
|
| |
|
Pentru caderea parului exista in magazinele cu produse cosmetice o lotiune pentru par produsa de Ana Aslan pe baza de petrol , cu vitamina A, E si ulei de ricin . Miroase cam urat petrolul , dar este super eficienta . Eu o folosesc de fiecare data cand am probleme cu caderea parului . Efect garantat .

|
sus |
 |
|
bebenea

|
28.07.2015 12:33 |
|
| |
|
Pentru oprirea caderii parului sunt mai multe metode. Foarte mult conteaza sa se aleaga acea metoda care functioneaza cel mai bine pe metabolismul tau si care nu produce efecte secundare. Foarte bune sunt produsele care au in componenta minerale care ajuta la intarirea radacinii firului de par si la consolidarea radacinii firului de par.
|
sus |
 |
|
vladimires

|
|
markolino

|
28.06.2018 1:05 |
|
| |
|
Stoparea caderii parului se poate face si daca se utilizeaza produse naturiste care sa nu genereze efecte secundare si care sa actioneze rapid. In cele mai multe cazuri parul cade deoarece este o lipsa de vitamine si minerale. Odata rezolvata crenta asta parul nu va mai cadea.
|
sus |
 |
|
|
MarinaRo

|
26.10.2018 10:24 |
|
| |
|
Am avut si eu probleme in urma cu cativa ani, cele mai multe datorate stresului. Am urmat o traditionala cura de ulei de ricin cu galbenul de ou vreo 2 luni. Acum parul meu chiar arata bine. Fac aceasta cura o data pe an.
|
sus |
 |
|
janas

|
25.03.2019 1:05 |
|
| |
|
Si uleiul de argan poate fi extrem de util cand vine vorba de stoparea caderii parului. Caderea parului e extrem de nasoala si poate sa ne scada intr-un mod accelerat stima de sine. Ideea este ca trebuie sa actionam foarte rapid , daca ne dorim sa avem rezultate imbucuratoare in ceea ce priveste stoparea caderii parului.
|
sus |
 |
|
DJ

Locatie: BucurestiCopii Ionut-Horia: 13 ani, 5 luni Ida Maria: 10 ani, 1 luna
|
28.03.2019 12:22 |
|
| |
|
Cum poate fi folosit uleiul de argan?