|
|
autor |
incaltamintea in casa  |
loredush

|
16.01.2006 10:31 incaltamintea in casa |
|
| |
|
ceau!
pana acum a mi se par cam grei. voi cu ce fel de incaltaminte ii tineti in casa? ce proprietati trebuie sa aiba? stiu ca trebuie sa tina glezna. va multumesc!
|
sus |
 |
|
|
ligiaG

|
16.01.2006 11:09 |
|
| |
|
eu il tin doar in sosete antiderapante.
poate ar trebui incaltat ca sa nu ise formeze platfus,dar nu stiu sigur.
trebuie sa fie flexibile,sa tina glezna,sa aiba taloneta(ridicatura in interior.
este o discutie pe tema asta pe forum,dar nu stiu unde.
|
sus |
 |
|
ClaudiaS

Locatie: Baia MareCopii Alexandra: 17 ani, 6 luni David: 8 ani, 7 luni
|
16.01.2006 11:28 |
|
| |
|
Alexandra are doar sosetute antiderapante in picioruse prin casa. Stiam ca e bine sa umble desculti la inceput, mai ales pe nisip si pietre, dar acuma nu mai sunt asa sigura. Ajuta mai ales pentru cei care au platfus. Sper sa nu gresesc. 
|
sus |
 |
|
cami_alex

Locatie: GermaniaCopii Alexander: 18 ani, 7 luni Verena: 16 ani, 4 luni Daniela: 12 ani, 9 luni
|
16.01.2006 4:43 |
|
| |
|
Alex a casa de la un an . Nu aveam covoare , sau erau de dimensiuni mici ( a era rece sa-l tin numai in sosete fie si ele antiderapante .
Acum ne-am mutat la casa , la etaj unde am pus mocheta e numai in sosete , iar cand e la parter unde e gresie primeste papucii de casa .
Papucii de casa sunt putin inalti sa tina glezna .
Am incercat si noi cu sandalute...dar nu tin piciorul fix si am renuntat .
|
sus |
 |
|
fish

Locatie: OlandaCopii DEBORAH - albinutza 18 ani, 10 luni VLAD DARIUS - voinicel 13 ani, 7 luni
|
17.01.2006 12:28 |
|
| |
|
la noi nu conteaza ce punem in picioare, scoate tot...asa ca sunt multumita daca tine si sosetele antiderapante...dar in anotimul rece are ciorapei lungi, care-s mai greu de scos...
nici noi nu avem colt de covor, insa nu e foarte frig...adica cu sosetele e indeajuns...
|
sus |
 |
|
|
vlad_mom

|
19.01.2006 6:07 |
|
| |
|
Nici noi nu avem covoare, dar pentru ca in bucatarie si hol este gresie prefer sa-l incalt cu baschetii care sint foarte moi, au talpa de cauciuc si nu mai alunecam, avem si sosetele antiderapante si groase si subtiri dar nu stiu cum se face ca tot alunecam.... 
|
sus |
 |
|
camishor

|
21.01.2006 12:50 |
|
| |
|
cu cat umbla copilul mai mult in picioarele goale, adica fara pantofi, cu atat e mai bine pt. mersul lui. botoseii sunt f. buni in casa.
|
sus |
 |
|
ciupi-ca

|
24.01.2006 10:02 |
|
| |
|
Cristian umbla prin casa cu sosetele de lana facute de bunica si in cazul in care merge pe gresie ii trag peste ele sosete antiderapante si nu mai avem nici un fel de probleme cu gresia rece:P I- am dat botosei, papucei etc., dar orice i-am dat trage din picioare si incearca sa vada daca sunt gustoase 
|
sus |
 |
|
roxanica

|
25.01.2006 2:46 |
|
| |
|
Bebe umbla cu niste botosei cu fata de animal Cand ii se mai pune "pata" vrea sa il incalt in adidasi. 
|
sus |
 |
|
SSimona

Locatie: BucurestiCopii MAYA: 17 ani, 5 luni ALBERT: 12 ani, 11 luni
|
12.02.2006 2:14 |
|
| |
|
Maya statea in sosete cu ABS ( haioasa denumire ),dar nu mergea (cu toate ca se chinuia.....asa ca am fost sfatuiti sa o incaltam...si intr-o saptamana a
Initial a
daca esti din Bucuresti, iti pot spune unde le-am gasit ( sunt f f faine -650 000 )
|
sus |
 |
|
dodosasha

|
12.02.2006 2:37 |
|
| |
|
simona spune te rog unde le-ai gasit!!!
|
sus |
 |
|
SSimona

Locatie: BucurestiCopii MAYA: 17 ani, 5 luni ALBERT: 12 ani, 11 luni
|
12.02.2006 2:40 |
|
| |
|
e bine ca esti in zona, e magazinul ala de la Materna...in cadrul unui magazinas...unde sunt si bijuterii, haine...cred ca e ceva cu M (langa magazinul foto ...de-abia le-au primit, sunt super frumoase,sper sa aiba si nr mai mari, eu am luat 21,spunea ca miercuri mai primesc).
Am incercat la Piciul,dar nu aveau nimic
|
sus |
 |
|
dodosasha

|
12.02.2006 3:11 |
|
| |
|
multumesc mult.
Molena se numeste magazinul.
|
sus |
 |
|
gliss

Copii Ti: 17 ani, 8 luni
|
12.02.2006 10:14 |
|
| |
|
La inceput cu sandalutze, acum pt ca i-au ramas mici cu adidasi.
|
sus |
 |
|
avir

|
21.11.2006 3:01 |
|
| |
|
Am si eu nevoie de adresa magazinului Molena din Bucuresti.
Multumiri anticipate.
|
sus |
 |
|