Copii Diana Alexandra: 19 ani - La Multi Ani! Ilinca Gabriela: 16 ani
17.12.2006 8:50
eu am luat din Metro niste sosete flausate care pe talpa au piele intoarsa, aveau si din acelea cu folie de silicon pe talpa, cred ca voi lua si din alea pt. ca astea deja s-au cam uritit , dar sint bune adica nu aluneca si tin cald
Folosim la greu sosete antiderapante. Botoseii o cam incurca, plus ca ea, fie-mea, a invatat sa mearga fiind desculta. Nu scoate din picioare nici sosete, nici alti tarlici pe care-i dau.
O sa ma uit si eu in Metro, poate gasesc sosetele alea miraculoase, ca-mi par grozave.
eu i-am luat de la leonardo (200-250000lei, nu mai stiu exact)niste botosei cu talpa de ghtuta. adica au talpa de cauciuc, e destul de moale cat sa se indoaie, poate sa mearga chiar pe varfuri, dar destul de tare cat sa oboseasca repede cand merge pe varfuri
partea de sus e pe dinauntru din prosop si pe dianafara dintr-un fel de catifea mai tare, ii tine si glezna bine. mai am unii dintr-un material mai moale, dar nu-i tine glezna si ii aluneca talpa pe langa talpa botoseilor astia nu-i plac deloc
o mai las si in sosete, chiar si fara ABS, ca nu aluneca, dar mai rar, pentru ca am gresie peste tot in afara de dormitoare si e cam rece
Copii Andreea-Maria: 17 ani, 3 luni Daniel-Gabriel: 14 ani, 2 luni Catalin-Mihai: 14 ani, 2 luni
28.12.2006 10:52
Noi folosim si sosete antiderapante si sosete simple si botosei cu talpa de cauciuc si papucei sub forma de iepuras...Insa Andreea le da jos imediat ce se urca pe scaun, in fotoliu sau, ma rog, cand se plictiseste de ele....Tot mai bine e desculta (zice ea)