iuly_iul

|
03.02.2008 11:31 siropul noni |
|
| |
|
discutand cu o mamica in parc mi-a am vazut ca e un produs naturist si ca trateaza destule afectiuni,ce-i drept la 1,6 mil.a
|
sus |
 |
|
doranima

|
20.09.2008 10:20 Re: siropul noni |
|
| |
|
---------- iuly_iul a am vazut ca e un produs naturist si ca trateaza destule afectiuni,ce-i drept la 1,6 mil.a altfel merita ce-i mai bun. Eu pot sa-ti recomand un produs similar, sucul de Mangostin. Eu asta dau copiilor.
Baiatul meu de 5 ani a ml de suc. In 30 de min de la administrare am luat temperatura si avea 38,5 , pana seara ajunsese pe la 37. M-am minunat si eu.
Pot sa-ti trimit pe e-mail, prospectul si ceva articole despre produs.
[reclama]
Sanatate maxima si numai minuni
|
sus |
|
|
doranima

|
20.09.2008 11:05 Re: siropul noni |
|
| |
|
---------- doranima a---------- iuly_iul a am vazut ca e un produs naturist si ca trateaza destule afectiuni,ce-i drept la 1,6 mil.a altfel merita ce-i mai bun. Eu pot sa-ti recomand un produs similar, sucul de Mangostin. Eu asta dau copiilor.
Baiatul meu de 5 ani a ml de suc. In 30 de min de la administrare am luat temperatura si avea 38,5 , pana seara ajunsese pe la 37. M-am minunat si eu.
Pot sa-ti trimit pe e-mail, prospectul si ceva articole despre fructul Mangostin.
Sanatate maxima si numai minuni ----------
|
sus |
 |
|
andreea_dojo

Locatie: str pecetei 4aCopii eric mihai luis: 20 ani, 11 luni
|
26.11.2008 1:01 |
|
| |
|
noni contine fructul plantei morinda citrifolia.contine 18aminoacizi,natriu,potasiu,fier,mangan.normalizeaza functiile celulelor,imbunatateste asimilarea nutrientilor,activeaza mecanismul antiinflamator,are efect antialergic,fortifica sistemul imunitar,amelioreaza fluctuatiile starilor psihice,regleaza ciclul veghe-somn,actioneaza ca un antihipertensiv,reduce posibilitatea formarii cheagurilor de sange si, prin aceasta,riscul infarctului miocardic sau al accidentelor vasculare cerebrale.este 100% natural si il recomnd tuturor.are actiune anticancerigena si chiarincetineste dezvoltarea tumorilor existente.consumul sistematic de noni asigura protectie impotriva formarii tumorilor canceroase.poti comanda produsul la nr de tel 0768.561.470
|
sus |
 |
|