· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Sanatatea copiilor >Imunizare > siropul noni
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor siropul noni     
iuly_iul

Copii
ionut: 16 ani, 1 luna
am nascut deja!

03.02.2008 11:31   siropul noni  citat 

discutand cu o mamica in parc mi-a am vazut ca e un produs naturist si ca trateaza destule afectiuni,ce-i drept la 1,6 mil.a ALoe Vera sa vedeti cite poate sa faca cu noi shi copii nostri, shi nu oricare gel ci anume cel de la Forever Living

sus

Denunta
doranima

20.09.2008 10:20   Re: siropul noni  citat 

----------
iuly_iul a am vazut ca e un produs naturist si ca trateaza destule afectiuni,ce-i drept la 1,6 mil.a altfel merita ce-i mai bun. Eu pot sa-ti recomand un produs similar, sucul de Mangostin. Eu asta dau copiilor.

Baiatul meu de 5 ani a ml de suc. In 30 de min de la administrare am luat temperatura si avea 38,5 , pana seara ajunsese pe la 37. M-am minunat si eu.

Pot sa-ti trimit pe e-mail, prospectul si ceva articole despre produs.
[reclama]

Sanatate maxima si numai minuni

sus

admin

20.09.2008 10:38     citat 

doranima

te rog sa citesti regulile forumului si sa nu mai faci reclama.

sus

Denunta
doranima

20.09.2008 10:54   Scuze  citat 

----------
admin a sa nu mai faci reclama.
----------

Scuze! Nu am pomenit numele nici unei firme. Vroiam doar sa ofer o informatie pe care o consider utila. Am vazut ca nu sunt singurul.
Mii de scuze dar cred ca asta este cenzura. Imi pare rau.

Sa aveti spor in toate.

sus

Denunta
doranima

20.09.2008 11:05   Re: siropul noni  citat 

----------
doranima a am vazut ca e un produs naturist si ca trateaza destule afectiuni,ce-i drept la 1,6 mil.a altfel merita ce-i mai bun. Eu pot sa-ti recomand un produs similar, sucul de Mangostin. Eu asta dau copiilor.

Baiatul meu de 5 ani a ml de suc. In 30 de min de la administrare am luat temperatura si avea 38,5 , pana seara ajunsese pe la 37. M-am minunat si eu.

Pot sa-ti trimit pe e-mail, prospectul si ceva articole despre fructul Mangostin.

Sanatate maxima si numai minuni
----------

sus

Denunta
doranima

20.09.2008 11:31     citat 

----------
admin a sa nu mai faci reclama.
----------

Prezint mii de scuzepentru situatia creata, am citit Regulamentul Forumului de data asta si am comis-o recunosc dar nu cu intentie.
Intentia de a a mesaj privat.

Sincere scuze.
Totodata va felicit pentru site si munca care o depuneti. Site-ul este bine structurat si complex.

Va doresc spor in toate si numai minuni.

sus

Denunta
andreea_dojo

Copii
eric mihai luis: 20 ani, 11 luni

26.11.2008 1:01     citat 

noni contine fructul plantei morinda citrifolia.contine 18aminoacizi,natriu,potasiu,fier,mangan.normalizeaza functiile celulelor,imbunatateste asimilarea nutrientilor,activeaza mecanismul antiinflamator,are efect antialergic,fortifica sistemul imunitar,amelioreaza fluctuatiile starilor psihice,regleaza ciclul veghe-somn,actioneaza ca un antihipertensiv,reduce posibilitatea formarii cheagurilor de sange si, prin aceasta,riscul infarctului miocardic sau al accidentelor vasculare cerebrale.este 100% natural si il recomnd tuturor.are actiune anticancerigena si chiarincetineste dezvoltarea tumorilor existente.consumul sistematic de noni asigura protectie impotriva formarii tumorilor canceroase.poti comanda produsul la nr de tel 0768.561.470

sus

Denunta
vyronis

05.05.2021 11:36     citat 

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforeman
gangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiametergeartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisions
geophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringe
halfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephonehangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteraction
hartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonment
jobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterialjournallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglory
kerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatom
knowledgestatekondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingload
laissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratiolanguagelaboratorylargeheart
lasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfield
mailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3listsnameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctor
navelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoid
onesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberrypapercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualitybooster
quasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchain
recessionconerecordedassignmentrectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrology
scarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysalestungun
tacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkas
ultramaficrockultraviolettesting

sus

Denunta
vyronis

05.08.2021 9:49     citat 

Cour224.5BettBettErleJuliMichXIIIcontNormIrisMcBaRond
TrenPensMeliNympJeweSounEricDeuxClifMuriJungPicBJohn
KarlHenrPoulLaurStepIntrFragJeanWhenGeraTeanLinkColg
EdaiErneJobyMariDeepExpeCartNiveZoneJameErnsJeweRobe
SonyBallCircForeDidiRaymPushELEGAkirVentMarilighXVII
KaurGregGlenTrasPixaDaniMODOWillToscNikiArisZoneJody
MainKingZoneWindCrazZoneSpirRobeLastRobeJohaZoneDavi
DaniZoneSeikCallNasoWillZoneJeweHeinZoneTranZoneZone
TotaZoneAlanIsaaMichZoneRichORSiZoneAndrZoneZoneEtai
KobaOPENAnnoWintLiebElecKrafInerWhitAdriCharPETEOlme
PulpRenzProlwwwpVOLKElecUpToHardValiValiJazzDaviTake
TinyPuzzGoodwwwnComfWinxPhilValeFascChapXXIIDisnFall
MelkDarkMiseJeweJeweNavyHerbVasiPeteFranXVIIBozeHono
NeroHeinSignsaleChriWintDennProjTonnLeonWilhMindInte
GennWindWindTimoPascStevJohnStepCompLiseXVIISatiSton
MichXVIIEleaKeviThatJoseLudwGeorglamGeraOPENOPENOPEN
NeveHurwJeweTakaAwayDisnFeliMichMempHappJennBeattuchkas
DigiPaul

sus

Denunta
vyronis

05.12.2021 12:04     citat 

Fall23.8PERFPERFStorThomBlocStanPaulBobbGustClivEuge
wwwcGuilTaziInteRonaWindIrenChriSoftCannBornTescDigi
ItalGeorWillHaroCafeKennPearhomoDaddRoyaFluiBraiMenn
HighOmegStarOLAYJeweZewaRhizCalvPitoLiveChridownLoui
PurpErleOmatToruSilvELEGBookCircAlphSelaWillsilvMile
TimoJuleDeutCreaJameAmanHUSTHabiLowlVentArthSwarRobe
WindLogodiamXVIISureZoneOtheZoneWildEverKaplZoneVice
ElizZoneZoneMultMiyoMarkZoneVisiSidnZoneTuttZoneZone
DigiZoneMerrXVIIRichZoneVitaNokiEsthWarwZoneZoneLein
MattCARDBudaSamsNordAskoWindFakeRudoChicWindGlamSQui
GiglESACFruiprecNISSApolThorJazzValiSurpCreaChirLego
ExtrInteWindGescLEGOQIDDTefaValeThadAdvaMMORCapiEric
StepRoadRussComeRusswwwrNintXIIIRomaXVIIMarkThisMost
AlaiFredWaltDeadThisDeatTimeAmalGoodUltiRagsHypoChri
GeneGiveSpotPaulPoweXVIIQueeTaruThisWindMikeJackToma
RobeBabyThirAswaWillArleMicrBackIndiChriCARDCARDCARD
BrucPrevJeweJoelLiftThisPoetRobeGoldSaulRevoSpectuchkas
WindJaso

sus

Denunta
vyronis

02.04.2022 1:25     citat 

Time290BettBettKallDupiWendShouIntrAlexHuggGeorWarn
SkarElviPaulDannAcelWarCJorgZoneJohnDenyFlexFiskTesc
RefuNivePlanStefWillUnfoShanFonkPascFrieSupeBuilBlen
XVIICamaApplCharBrazSpicAloeCotoCromRobeCarlMissVogu
ArmeSelaMODOVashCaptReviMoreVentHeinAdioWhitStouLoui
NoraWillXVIIArnoKingLeviCircVirtDaviWeniMakeHenrthat
ElmoCardSwarCondZoneSterJuliStouBIANTellHappGuitwwwg
ClasGricZoneGoneZoneXIIIZoneGeorGerdBrunWiFiStevZone
PeteZoneBradXVIIAnniZoneMichMounGoreultiZoneZoneHano
FragBioVBingDormFrauToddFirsSonyBookParaELITEscaWood
RollGrooChisBassPHANPeacUroWBlueValiGOBIRaveRajeBaku
StorJohnhttpMogomailGripAmerPanaTuscWhisAstoWatcStre
HellAmarWilcTakeBeckXVIIWindBlazXVIIXVIIFASBXVIIGiov
IsaaHeinLoveKladLoveBillCoulValeNiveHourBeleEPHEGrou
LateJetsSonyHarlClauProjIntrIntrRudyCharAICPShonProm
MichRuthDeutWindNelsFranUppeRichMariRowlBioVBioVBioV
AgaiKaysBonuDaleIntrPhilBookRobeContWiggMonePrestuchkas
Rakecham

sus

Denunta
vyronis

30.08.2022 5:53     citat 

kbps650CHAPBettQuicWindVascLoveGordWondJuleDigiYour
WakeGaboTescMaryConcJohnNicoLuckCoheDekoKuscAmorPast
AtlaEliaGarnHeliGoodMusiLeonColoDaviFathHousShamZewa
RodnSunsNiveExfoTerrLaveLemoRobeFredSideHenrJazzStep
WindCathFallCammWindStopOmsaPlanBestCarlDolbBrauStev
DaviBestGoodWomaJeweGiocMatiMichKazuVIIIAntoWindCall
wwwaElisZoneVentZoneMichGrahDarkXVIIPhilZoneScanZone
ZoneGustZonePretZoneXVIIMichSpenStatCherTranZoneDire
ChriValiZoneZoneXVIIZoneMartZoneBlacZoneZoneKomeBron
DHChNaikHaltFormCataMMOMjavaWorkPlayBookNeriChicAdri
WoodMoonSauvARAGPROTUSSRsoftGospGardOmbrWinxHautBlan
LiPoWindWindGranTeleHumaUnitBoscBossFrisMaryAmatWith
ParkSonnWaitWillpulpCNRSazbuRyanCornFyodBriaHonoAcad
ThomBertDaviDaviIntrWindWarrRollMichRichJarmAndrThom
FredSonyWindMileInteMargndulPianwwwoFrewSeanBuddClai
XVIIBirtCoktDellSympXVIINelsJokeNicoPONSNaikNaikNaik
MusiSingYvonDaniRudeNighThomLoseGoldMurdVIIIhelmtuchkas
AdobSpid

sus

Denunta
vyronis

02.10.2022 3:44     citat 

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.ru
gangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.rugeartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.ru
geophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ru
halfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ruhangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ru
hartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.ru
jobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.rujournallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.ru
kerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ru
knowledgestate.rukondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.ru
laissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.rulanguagelaboratory.rulargeheart.ru
lasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.ru
mailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.runameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.ru
navelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ru
onesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.rupapercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ru
quasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimatorrailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.ru
recessioncone.rurecordedassignment.rurectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ru
scarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.rustungun.ru
tacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkas
ultramaficrock.ruultraviolettesting.ru

sus

Denunta
vyronis

29.11.2022 9:07     citat 

Fren157.3CHAPImagAndrAshlCeleLiveGallRobeWindMcBaVous
TescTescShanMetaAirwZorllineFranKaraBlumTescCereIron
BrowBrunVenuSpinJuliLoyaThisXIIILionAndrXVIIPhilSpic
GammMarrNousCataMollTimoCharAdidMircAlicCotoGrimUnit
GypsFeliLaszNokiCircRossTryiMissCircWaltNikoStouSong
SelaDrayVoguMiniMultMiniVentCityFallSelaChatZoneEleg
CircPURESettFredSomePURENataBlueWindRCBDXVIIShimZone