· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Cu caciulita sau fara?  |
mamistef

Locatie: MontrealCopii Tudor: 15 ani, 8 luni Maria: 12 ani, 3 luni
|
02.06.2009 7:11 |
|
| |
|
nu te mai benocla,doamna Manam ...dr respectiv e de maaare clasa,la alt subiect ii recomanda mamicii sa-i dea mai putin de mincare copilului ca e prea gras la 2 luni 
|
sus |
 |
|
|
chichineata

|
02.06.2009 8:36 |
|
| |
|
noi in casa stateam fara caciulita inca de la inceput (august 2008). ii puneam dupa baita si cand o puneam in patut i-o dadeam jos.
afara, incepand cu luna mai, cand era super cald o scoteam cu o caciulita subtre, dar daca mi se parea ca e super cald i-o dadeam jos si daca nu aveam altceva la indemana ptr a o apara totusi de soarele care-i batea in cap, ii trageam parasolarul de la carut.....
si mie imi este frica sa nu raceasca .....caci si eu am probleme cu urechile, dar daca o sa o obijnuiesc sensibila pe urma va fii mai greu.
deci eu zic fara caciulita in casa , ar afara eventual un baticut sau o sepcuta, acum cu soarele si caldura asta.
|
sus |
 |
|
manam

|
02.06.2009 10:04 |
|
| |
|
---------- mamistef a scris: nu te mai benocla,doamna Manam ...dr respectiv e de maaare clasa,la alt subiect ii recomanda mamicii sa-i dea mai putin de mincare copilului ca e prea gras la 2 luni  ----------
pai nu ma pot benocla destul
io din mesajul respectiv inteleg ca il tine nonstop cu caciula. si se plange ca e sensibil. sa-l vada pe al meu cum e scos acum la 12 grade afara 
|
sus |
 |
|
Teodora29

|
02.06.2009 10:47 |
|
| |
|
chichineata, la noua luni ale copilului, teama asta e injustificata
mihaela, taman caciula aia il va face sa devina sensibil 
|
sus |
 |
|
migd

Locatie: ploiestiCopii daniel: 12 ani, 3 luni ioana: 15 ani, 8 luni
|
04.06.2009 3:54 fara caciulita |
|
| |
|
au am doi copii, nici ioana (are acum 4 ani) si nici dani nu a purtat caciulita in casa! nu au avut deloc probleme din aceasta cauza
|
sus |
 |
|
|
mami_paolino

Copii Paolo Mihai: 14 ani, 5 luni Massimo Alessandro: 11 ani, 1 luna am nascut deja!
|
04.06.2009 4:04 |
|
| |
|
Nu i-am pus niciodata caciulta, a incercat mama sa-i puna una, dar imediat am dat-o jos. Copilul arata oribil cu ea si nici nu era nevoie. Ce ii mai puneam pe cap era un fes subtire cand ieseam pe afara si era vant puternic.
Singurele dati cand ii puneamcaciulita a fost pe la cateva luni, cand am inceput sa-i dau supita cu cereale si ii dadeam cu lingurita. El baga manutele in castronas si se ungea pe fata si pe par si i-am pus caciulita ca sa nu-l spal pe par de fiecare data cand ii dadeam sa pape. Oricum, cerealele au avut unn alt efect:are si acum o pielicica...parca e o piersica. 
|
sus |
 |
|
annafel

|
09.06.2009 8:32 fara caciulita |
|
| |
|
bebeul meu are 4 luni, nu i-am pus caciulita in casa, e mai bine fara. Daca ii pun caciulita transpira si numai bine se poate racii. Punem caciulita numai cand iesim afara si sufla vantul, in rest palarioara 
|
sus |
 |
|
mami_paolino

Copii Paolo Mihai: 14 ani, 5 luni Massimo Alessandro: 11 ani, 1 luna am nascut deja!
|
09.06.2009 12:01 |
|
| |
|
Noi acum palarioara sau sapca...cum suntem mai mari, mai mergem la supermarket si cu casca de la bicileta sau cu caciula in forma de cap de lup de la carnavalul de anul trecut (cum de-o rezista, pe caldura asta, nu stiu)...dar caciulita in casa...doar cand ii dadeam supita ca se facea ca un procusor, de trebuia sa-l spal din cap pana-n picioare.
|
sus |
 |
|
Bibi

|
09.06.2009 10:08 |
|
| |
|
Am si eu o intrebare dar daca mai tuseste cate un pic de la ce sa fie ca de racit nu a racit niciodata.[i]
|
sus |
 |
|
mami_paolino

|
10.06.2009 7:16 |
|
| |
|
Poate fi si un fir de praf care i-a intrat pe gat sau putin polen...putina saliva...ei stau intinsi pe spate, e usor sa se inece cu ceva.
Trebuie sa te ingrijorezi daca are accese de tuse sau daca tusea continua de mult timp. oricum, daca vrei sa stai linistita, incearca sa vorbesti cu vreo asistenta de la policlinica inainte sa mergi cu bebeul la pediatru, al meu de exemplu e f. secat cand il sun, chiar daca trebuie sa faca vreun control, asa ca mai intai mergeam la asistenta pediatrica si daca era ceva destul de grav, ce nu puteam rezolva, mergeam la doctor.
|
sus |
 |
|
Vlad_Lutic

Locatie: Floreasca, BucurestiCopii Eduard Andrei: 14 ani, 2 luni
|
|
h_delia

|
12.06.2009 8:18 |
|
| |
|
Eu l-am tinut cu caciulita subtire in primele 3 luni de viata, prin casa, deoarece era iarna, dar in rest fara caciula. Pe afara, la fel, chiar daca bate vantul, doar asa se caleste.
|
sus |
 |
|
mami_paolino

|
12.06.2009 11:50 |
|
| |
|
Daca afara e vant, ii pun o caciulita subtire, un fes.
|
sus |
 |
|
h_delia

|
12.06.2009 12:01 |
|
| |
|
Si daca e sub 10 grade.
|
sus |
 |
|
mami_paolino

|
12.06.2009 12:21 |
|
| |
|
---------- citat: Si daca e sub 10 grade.
E gresit, poate face otita, Paolo a facut si avea 40 de grade febra... ----------
|
sus |
 |
|
|
|