|
|
autor |
Diabet gestational  |
Biogenis
(Banca de celule stem)
[email protected]
|
Daca esti insarcinata, castiga in fiecare luna un Kit de recoltare de celule stem!
Lunar ai sansa de a castiga un kit de recoltare Bebe, in valoare de 3590 lei. Kit-ul include setul de recoltare, transportul probei de la spital la laboratorul nostru din Romania, analizele, prelucrarea si criogenarea probei.
Inscrie-te chiar acum in concurs!
|
ina_nz

Locatie: auckland, new zealandCopii Adrian: 18 ani, 10 luni Maya: 12 ani, 10 luni
|
21.05.2003 11:50 Diabet gestational |
|
| |
|
Mi-am facut analizele sangelui dn saptamana 28. Mi-au dat sa beau o solutie cu glucoza si apoi dupa o ora mi-au luat sange.
Rezultatele sunt cam nashpa:
1) lipsa de fier.....asta n-ar fi ceva deosebit.....am avut de cand ma shtiu...mi-au dat pastile.....se rezolva
2)prea mult zahar....suspect diabet gestatzional
Mi-am facut azi alte teste......nemancata 12 ore, mi-au luat sange, am baut iar solutzia dulce (mai dulce de data asta), la o ora mi-au luat iar sange si apoi dupa o ora inca o data. Strecuratoare m-au facut pe maini!
Sunt cu moralul la pamant, parca nu mai am rabdare sa ashtept analizele. ma surprinde deoarece nu am istoric in familie cu diabet si nici nu sunt o persoana care sa se omoare cu dulciurile.
a
Informatiile pe care le-am gasit pe net despre diabetul gestatzional m-au cam speriat.....
|
sus |
 |
|
|
dianca

|
21.05.2003 12:33 |
|
| |
|
draga ina, stai linistita fiindca acest diabet descoperit la timp nu are absolut nici o repercursiune grava asupra bebelusului.iti spun asta fiindca am o prietena care a un pic si vreau sa-ti zic ca e desteapta si sanatoasa.
mai am o prietena care e gravida in 26 de sapt si i-au descoperit si ei diabet. a i-au facut nu stiu ce perfuzii si tine regim.medicul a
daca dupa ce ca esti suparata ca ai facut diabet, mai stai sa dai crezare si la tot ce scrie pe net sau in carti...ajungi la balamuc
..daca stam s-o luam asa, citeste si tu ce scrie pe net despre cola, tutun, vopsitul parului, legumele injectate...sia altele si ai sa vezi ce grav e totul daca le consumi....
CAPUL SUS
sanatate multa si noroc
diana
|
sus |
 |
|
Manu

Locatie: Frankfurt-Main, GermaniaCopii Ilinca Maria: 19 ani, 6 luni
|
21.05.2003 1:17 |
|
| |
|
Ina,
nu te speria inca!
Asteapta rezultatele - daca chiar ai diabet de sarcina, vei trece pe regim si poate si tratament (in ordinea asta ) si vei naste probabil prin cezariana!
Bebele nu va fi afectat - doar au descoperit din timp si-ti vor tine glicemia sub control, si - vestea buna - e ca Nu ramai cu diabetul asta dupa ce nasti!
Ai grija de tine si nu te stresa inutil! Eu din luna a te inteleg prin ce treci - dar o sa vezi ca totul va fi in regula!
|
sus |
 |
|
ina_nz

Locatie: auckland, new zealandCopii Adrian: 18 ani, 10 luni Maya: 12 ani, 10 luni
|
23.05.2003 12:06 |
|
| |
|
Slava Domnului rezultatele au iesit negative! Mi s-a pe inima.
Insa ma gandesc ca nu ar strica sa incep sa-mi supraveghez un pic dieta, desi nu pot sa spun ca m-am omorat cu dulciurile.
Shi tot mi-e frica ca o sa am un bebe uriash si nu o sa pot sa-l scot 
|
sus |
 |
|
khris

Copii Yasmine Alessia
|
02.06.2003 12:37 |
|
| |
|
Ina,
si eu cand am fost insarcinata mi-a diabet nu are de-a nici n-am mancat dulciuri prea multe...cert este ca fiica-mea a 54 cm...in rest toate bune....sarcina usoara in continuare...
Cristina
|
sus |
 |
|
|
ina_nz

|
03.06.2003 12:56 |
|
| |
|
Khris ai nascut normal sau prin cezariana? Epidurala sau nu? 
|
sus |
 |
|
khris

Copii Yasmine Alessia
|
05.06.2003 3:43 |
|
| |
|
---------- ina_nz a da, traiasca epidurala!!!!
Cristina
|
sus |
 |
|
daniluca

|
05.06.2003 10:07 |
|
| |
|
Ina eu am patit exact ca tine....si mi-au spus apoi ca primul test ala de o ora e destul de slabut....si daca nici nu e facut bine se duce....
de cele mai multe ori spun ei e eroare de recoltare.....
Am facut testul de trei ore de am zis ca imi vars si matele si a
Pupici si ai grija de tine.

|
sus |
 |
|
ina_nz

|
05.06.2003 12:18 |
|
| |
|
te pup si eu pe tine ca esti asa de grijulie cu mine
Nu-i asha ca solutzia aia e scarboasa rau?? Mai ales pentru mine care nu-mi palce sucul de lamaie...m-a tot!!!

|
sus |
 |
|
vyronis

|
|
vyronis

|
|
vyronis

|